ztuhnutí win při spuštění videa-křemíkové nebe?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- pepe666
- Začátečník

ztuhnutí win při spuštění videa-křemíkové nebe?
prosím poraďte co mám dělat kouknul sem do faq ale nic se nehodilo na můj problém-naformátoval sem disk,blablabla,nainstaloval xp pro a všecny ovladače jako dřív,všecno se zdálo ok hry jedou výborně ale když ve win spustim jakýkoliv video nebo menší prográmek tak sice přehrávač naběhne ale pak to zatuhne a strašně se zpomalí,myš jezdí trhaně a už se to nehne,ani správce úloh nenaběhne,prosím poraďte,dřív to všechno fachalo a hw se zdá vše v poho. dík 
Naposledy upravil(a) pepe666 dne čtv 13. říj 2005, 11:12, celkem upraveno 3 x.
!!!?
- zombux
- Odborník PCT

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- pepe666
- Začátečník

kodeky žádný,sestava-deska msi845pe-neo,p4 2.8 478,1g ram chlazená,gf leadtek 6600gt,hadr seagate nevim 80gb(sem v práci tak se nemůžu kouknout),je to zvláštní ještě sem takovej problém neviděl,jo a ty přehrávače-winamp 5.1 surround,wmp 9series,bs player,power dvd6,všchno mrzneDzin píše:Kodeky si tam teda nedávl žádny?
CO maš za sestavu? Nejaká TV nebo Sat karta?
!!!?
- pepe666
- Začátečník

- zombux
- Odborník PCT

- pepe666
- Začátečník

to už jsem zkoušel ale vůbec nijak se to neprojevilo ato sem těch kodeků zkoušel víc (2).Je nějaká možnost aby byl problém v tom že tam je víc kodeků,ne že by tam byly ale jen tak teoreticky?zombux píše:nainstaluj ffdshow nebo nějakej codec pack a uvidíš co to udělá...pepe666 píše:kodeky žádný
!!!?
- pepe666
- Začátečník

- Dony
- Středně pokročilý

- pepe666
- Začátečník

- Dony
- Středně pokročilý

- Patton
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je toho moc. To je konflikt, jak z učebnice. Možná, kdyby jsi odstranil ten PowerDVD_6, nebo ho nechal a odstranil ten zbytek, mohlo by ti to fungovat.pepe666 píše:kodeky žádný,sestava-deska msi845pe-neo,p4 2.8 478,1g ram chlazená,gf leadtek 6600gt,hadr seagate nevim 80gb(sem v práci tak se nemůžu kouknout),je to zvláštní ještě sem takovej problém neviděl,jo a ty přehrávače-winamp 5.1 surround,wmp 9series,bs player,power dvd6,všchno mrzneDzin píše:Kodeky si tam teda nedávl žádny?
CO maš za sestavu? Nejaká TV nebo Sat karta?
Vzhledem k "pokusům" s různými kodeky, budeš mít také brajgl v registrech dat. Budeš muset napřed provést reinstal.
Pokud nechceš "placený" přehrávač PowerDVD_6, nainstaluj si WMP_10 a nic víc na video., nebo pouze BS-Player.
Jenom, proboha, ne tohle.nebo nějakej codec pack a uvidíš co to udělá...
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
proč proboha ne tohle? je snad lepší každej kodek zvlášť tahat z netu a instalovat?Patton píše:Jenom, proboha, ne tohle.nebo nějakej codec pack a uvidíš co to udělá...
btw: podobnej problém měl i kámoš. vyřešil to reinstalem (win) a instalací klite kodek balíku
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Patton
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
je snad lepší každej kodek zvlášť tahat z netu a instalovat?
O tom ani nepochybuj.
Příklad: Např. PowerDVD (který mám) si s sebou přinese své kodeky, já pouze doinstaluji DivX_5.2x., a neexistuje video formát, který bych nepřehrál. Proč si cpát do registrů další problém.
V případě grabování to pak skutečně problém je.
O tom ani nepochybuj.
Příklad: Např. PowerDVD (který mám) si s sebou přinese své kodeky, já pouze doinstaluji DivX_5.2x., a neexistuje video formát, který bych nepřehrál. Proč si cpát do registrů další problém.
- shadow
- Středně pokročilý

Tak to bych se opravdu hádal, jestli PowerDVD v sobě nativně obsahuje veškeré nezbytné kodeky kromě DivX 5xx... pořád je to především DVD přehrávač.... a pak placený... pokud ho nedostaneš k něčemu jako bundle.Patton píše:je snad lepší každej kodek zvlášť tahat z netu a instalovat?
O tom ani nepochybuj.
ideální kombinace je BSPlayer a Codec Pack All-in-1. Popř. další individuální codec, je-li potřeba.
show must go on..
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím, taky sem dávno upustil pred instalaci kodekpacku.Patton píše:je snad lepší každej kodek zvlášť tahat z netu a instalovat?
O tom ani nepochybuj.
A každej kodek co potrebuji dávám zvlast!
Nebo treba kodek pack NIMO kde si lze vybrat jednotlive kodeky pri instalaci a ne tam dát i to co nebudu potrebovat a zbytečne si zasvinit PC!
- Patton
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hádat se radši nebudemeshadow píše:Tak to bych se opravdu hádal, jestli PowerDVD v sobě nativně obsahuje veškeré nezbytné kodeky kromě DivX 5xx... pořád je to především DVD přehrávač.... a pak placený... pokud ho nedostaneš k něčemu jako bundle.Patton píše:je snad lepší každej kodek zvlášť tahat z netu a instalovat?
O tom ani nepochybuj.
ideální kombinace je BSPlayer a Codec Pack All-in-1. Popř. další individuální codec, je-li potřeba.
Nechme to na uživateli - ať to zkusí.
- pepe666
- Začátečník

tak sem zvědavej jak mi poradíte teď,hlavně mi neřikejte že mi vodešel hw,naformátoval jsem disk,nainstaloval xp home(orig cd),ovladače na zvuk a grafiku a pak už jen power dvd 5(taky orig) a wmp 10,žádný kodeky,nic takovýho,a blbne to furt,pustim video a zamrzne to,takovim tim zpúsobem že se zasekává myš na pár sekund a pak zas jede pár sekund a pak zas a zas,a už s tim nic neudělám,jenom reset(au au)pomozte mi zachránit mého milaška 
!!!?
- Dony
- Středně pokročilý