Takže zdejší RPGčkáři (věřím, že zde jste zastoupeni v hojném počtu
Já se přiznám, že u mně je to asi spíše sci-fi prostředí, pokud je totiž opravdu promakané, tak je totálně rulézní - System Shock 2, Anachronox
Jinak mi nevadí žádné
Moderátor: Baneshee

No, tak s tím nesouhlasímThellwin píše: Co absolutně nesnáším je míchání fantasy s čímkoliv dalším. Meč a pistole prostě k sobě nepatří (Podle mě)

Každý na to má asi jinej pohled a je to věc názoru. U mě to zábavnost titulu snižuje na minimum ... já jsem v téhle věci hodně konzervativní. Miluju "čisté" fantasy. Když u nás hrajeme DrD, tak protestuju i proti různým výstřelkům, které by se s přimhouřeným okem daly vzít jako klasické fantasy věci, ale mě to narušuje tu "čistotu" herního světashadow píše:No, tak s tím nesouhlasím...

než se přihlásí ke slovu místní odbojová sekce v čele s NoTHX:Digitaldoom píše:no Fallout je ethalon takže postkatastrofické .... Diablo je klasika takže Diablo prostředí ... no a UFO je Ufo prostředí
rád bych podotknul že o to tady nejdeNoTHX by píše:Diablo není RPG

jj, mám stený názor.Thellwin píše:Jednoznačně Tradiční "značkové" fantasy ... ještě snesu originální fantasy, ale nic z toho dalšího se mi nelíbí. Co absolutně nesnáším je míchání fantasy s čímkoliv dalším. Meč a pistole prostě k sobě nepatří (Podle mě)

neprisel jsi tim o ten asi nejlepsi dil (MM6) ?Fifi píše:Série MM mě bavila právě do doby, než se tam objevily super lasery a jiné nesmysly.