Kde sehnat zdroj na vodní chlazení?

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Kde sehnat zdroj na vodní chlazení?

Příspěvek od robocop »

Potrebuju nejaký extrémně tichý zdroj.
Většina zdrojů s pasivním chlazení stojí 5000kč a výš.

Vím že existují i zdroje chlazené vodou,ale na internetových obchodech sem nenašel ani jedem

nevíte o něčem?

moc dík.
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

No tak našel jsem něco zde http://www.casemodding.cz/index.php?pg= ... 60&kat=203 , ale to je cenove horší... Jinak pasivně chlazené najdeš i za 3k, ale já osobně bych do pasivních nešel...
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Tohle si myslim, že je šílenost..parametry na úrovni zdroje za litr za 7k? To vezmi radši za 4k Seasonic S12 500W, víc než dost výkonu se skvělýma parametrama. Ten zdroj je prakticky neslyšitelnej a má nejlepší účinnost, což mu k tomu ještě výrazně pomáhá. Pochybuju, že bude slyšet víc než homemade vodní chlazení, kde asi taky nějaký ty větráčky budou...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Wiruss píše:No tak našel jsem něco zde http://www.casemodding.cz/index.php?pg= ... 60&kat=203 , ale to je cenove horší... Jinak pasivně chlazené najdeš i za 3k, ale já osobně bych do pasivních nešel...
tak to je ale nehorázná cena.
honzanun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzanun »

Bohužel, dodavatel mi ho zadarmo nedá..... :oops: :(

robocop píše:
Wiruss píše:No tak našel jsem něco zde http://www.casemodding.cz/index.php?pg= ... 60&kat=203 , ale to je cenove horší... Jinak pasivně chlazené najdeš i za 3k, ale já osobně bych do pasivních nešel...
tak to je ale nehorázná cena.
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

honzanun píše:Bohužel, dodavatel mi ho zadarmo nedá..... :oops: :(

robocop píše: tak to je ale nehorázná cena.
přece musí existovat neco levnejsího,
Nevim co je na tom tak drahého.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

ja mam doma bloky na zdroj
.
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

Holda29 píše:ja mam doma bloky na zdroj
este som nevidel, nemozes prosim poslat fotku, som nato zvedavy
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

martin850 píše:
Holda29 píše:ja mam doma bloky na zdroj
este som nevidel, nemozes prosim poslat fotku, som nato zvedavy
v bazaru mam thread o prodeji vodniho chlazeni,tam ta fotka je
.
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

a myslíte že by se ten zdroj mohl vlézt do klasického casu?

(budu ho totiž asi určitě kupovat protože zdroj který sem chladil vodou podomácku mi vyhožel)to bylo smradu.dofám že sebou nevzal i desku. :x
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No a co zkusit koupit qalitni zdroj a sehnat nekoho, kdo by ti to chlazeni udelal... na netu prece existuje par lidi, kteri by byli schopni ti udelat paradni medeny bloky..
honzanun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzanun »

Neboj, zdroj vleze do klasickýho casu, má standartní rozměry.
robocop píše:
a myslíte že by se ten zdroj mohl vlézt do klasického casu?

(budu ho totiž asi určitě kupovat protože zdroj který sem chladil vodou podomácku mi vyhožel)to bylo smradu.dofám že sebou nevzal i desku. :x
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Maxtor píše:No a co zkusit koupit qalitni zdroj a sehnat nekoho, kdo by ti to chlazeni udelal... na netu prece existuje par lidi, kteri by byli schopni ti udelat paradni medeny bloky..
víš já jsem si vyrobil do mého starého zdroje 350W homemade vodní chlazení.
prostě to co mělo na sobě pasiv sem chladil vodou a bylo to dost chladné,jenže okolní součástky to prostě bez ofukování vzduchem nevydržely!
kondíky se nafoukly a vypařoval se z nich kondenzátorový olej(byl od toho celý zdroj) a cívky byly načernalé(vřeleé ja prase.)

tyhle kupované zdroje s vodním chlazením musí být dělané trichu na jiném principu.

obrázky:
http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... 2285&pos=0
Odpovědět

Zpět na „Voda“