HELP - instalace catalystu

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
ranal
Nováček
Nováček

HELP - instalace catalystu

Příspěvek od ranal »

caute vsichni.. mam problem s instalaci catalystu 5.9 (a nebo i jinych, je to celkem jedno) a ted k veci:

posledni ovladace jsem instaloval nekdy v lete a ted jsem si rekl, ze by bylo na case instalnout nove, ale skoncil jsem na hlasce:

---
Internal Failure
Error Number: 0x80040707
Description:
---

pak se setup jeste trochu hne, ale vzapeti skonci s dalsi chybou a to s tou, ze nemohl nacist ATICIM.dll

nevi nekdo dopr.. co s tim? ..system byl od starych driveru vycisteny, je v pohode.. nic jineho neblbne, windows jsou skoro nove instalovany..

je mi jasny, ze format + nova instalace vseho pomuze, nicmene to vazne delat nechci
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

je možný, že máš poškozený některý systémový soubory, případně přepsaný nějakou špatnou verzí... mohlo by pomoct znovu nahodit SP2 + poslední verzi DX9.0c, ale dávám tomu max. 25% šancí na úspěch.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
ranal
Nováček
Nováček

Příspěvek od ranal »

nejde mi do hlavy, jak by se to poskodilo.. proste jsem nedelal nic jinyho, nez hral wow, pripadne battlefield2, nebo csko.. se systemem jsem nedelal vubec nic a najednou se to vysralo..

googlil jsem to cislo chyby.. je toho o tom na netu docela dost, ale zadna konkretni rada se neobjevila a nebo jsem to prehlid.. :sad:
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

odinstaloval jsi puvodni ovladace? pokud ne tak to udelej, mozna malickost ale mozna je to v tom, nebo zkus odebrat grafiku ve spravci zarizeni a nech ji najit znovu :?
ranal
Nováček
Nováček

Příspěvek od ranal »

dik, ale oboje uz jsem udelal.. nepomohlo..
ranal
Nováček
Nováček

Příspěvek od ranal »

takze po celodenim hrabani ve windows jsem "postoupil" k teto chybove hlasce.. pokud nekdo tusi.. help :sad:

Obrázek
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Nemuze to najit tvoji ATI grafickou kartu.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
ranal
Nováček
Nováček

Příspěvek od ranal »

:D mam statnice z anglictiny, tak tohle jeste zvladam.. nejde mi o preklad, jde mi o to, ze s kartou to nema spolecnyho nic.. ma to neco spolecnyho s windows + instalatorem catalystu + sp2 + registrama.. ale nikdo nevi co..
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Zkus cistou instalaci Win. (Je li moznost.)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Woyta píše:Zkus cistou instalaci Win. (Je li moznost.)
přečetl sis první post? :sarcasm:
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

no-X píše:
Woyta píše:Zkus cistou instalaci Win. (Je li moznost.)
přečetl sis první post? :sarcasm:
Jo. Vsiml. :sad: Tobe se nestane ze na neco zapomenes kdyz preskakujes mezi fory?

ranal
Nováček
Nováček

Příspěvek od ranal »

no uz mi z toho za dnesek hrabe.. na netu kazdy mele neco jineho, ATI to oznacuje za "rare bug", podle toho co jsem nasel :) ..coz je vazne pekny, ale moc mi to nepomuze.. nechapu, preinstaloval jsem sp2, installshield, prosel registry, opravil.. spoustim to jako admin, vypinam antivir.. proste vsechno :)

..format fakt ne.. to je u me na dva dny, nez to nainstaluju.. kua..

pokud to nekoho zajima, nebo se najde nekdo kdo ma stejny problem.. http://www.google.com/search?hl=cs&q=%2 ... 22+ati&lr=
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“