Overspeed pomocí úpravy fw
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Overspeed pomocí úpravy fw
Jaký máte na toto názor?Některé vypalovačky toto nepodporují,ale dá se to obejít.Musí se vypnout ta kontrola zápisu?Mám Lite-On,v mém případě je to tedy smart-burn.
- sonoluca
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
stačí použít mediaCodeSpeedEditu, kde se změní strategie zápisu - třeba z mcc002 na mcc004, ale třeba i z mcc003 na tyg02. pak to uložiš a flashneš.
musíš se jenom podívat, jestli je daná mechanika+firmware podporovanej.
http://ala42.cdfreaks.com/MCSE/
musíš se jenom podívat, jestli je daná mechanika+firmware podporovanej.
http://ala42.cdfreaks.com/MCSE/
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
Pioneer DVR-112 1.22
- NobodyLovesMe
- Začátečník

právěže s tím media code jsem to už zkoušel,ale tam byl nějaký problém,nešlo to přes flashovací program Liteonu flashnout...Ten *.bin jsem totiž extrahoval z exe fw přes isobuster jako raw data.Že by to bylo tím?
Tak jsem vyzkoušel omnipatcher,jeden firmware mám upravený a uložený.Jde mi o to,jestli musím pro overspeed vypnout kontrolu smart-burn?Kdysi jsem vypaloval na traxdata -R 8x, a nabídlo mio to i 12x rychlost,ale pak to stejně vypálilo 8x.
Tak jsem vyzkoušel omnipatcher,jeden firmware mám upravený a uložený.Jde mi o to,jestli musím pro overspeed vypnout kontrolu smart-burn?Kdysi jsem vypaloval na traxdata -R 8x, a nabídlo mio to i 12x rychlost,ale pak to stejně vypálilo 8x.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Vypínat ochranu proti podtečení zásobníku je pěkná "s prominutím" blbost. Rozdíl v zápisu 8x na 12x je minimální a pravděpodobnost, že k tomu podtečení dojde je určitě minimálně 50%. Některý mechaniky podporují overspeed i bez vypínání této ochrany, např. Pioneer nebo NEC a samozřejmě jen na určitá média, zpravidla Verbatim 8x.
Bathory
- sonoluca
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- NobodyLovesMe
- Začátečník

hmm,ale Verbatim mě moc o kvalitě nepřesvědčil,chtěl jsem vypálit na Verbatim digital movie 4x +R data 8x a médium jsem zničil.Ani se nezačalo vypalovat,zásobník nenajel.
jinak souhlasím,že je to asi blbost ,ale chci vyzkoušet ten overspeed,chci vidět,že to fakt funguje (i na mechanice,která tuto funkci nemá).
jinak souhlasím,že je to asi blbost ,ale chci vyzkoušet ten overspeed,chci vidět,že to fakt funguje (i na mechanice,která tuto funkci nemá).