A samo, ze to ma zavedene pod stolem s pocalem na stene a co? Je to genialni napad a ma to i poradna prutok - reseni jenz navrhl Flegy bude chladit 5x hur, protoze ma zebra strasne blizko u sebe (a navic strasne tenoucky trubicky, takze restrikce v okruhu jak hrom) - coz je naprosto nevhodne na pasvini chlazeni, kde musi byt zebra 2cm od sebe a ne 2mm
chladiče z auta na vodni chlazeni ?
Moderátor: morke
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja bych svuj pocal take nikam netahl a ani bych to nikomu nedoporucoval - ony vibrace z auta diskum moc nesvedci a hodnota dat jenz na nich je, no... co si budeme namlouvat - je velika

A samo, ze to ma zavedene pod stolem s pocalem na stene a co? Je to genialni napad a ma to i poradna prutok - reseni jenz navrhl Flegy bude chladit 5x hur, protoze ma zebra strasne blizko u sebe (a navic strasne tenoucky trubicky, takze restrikce v okruhu jak hrom) - coz je naprosto nevhodne na pasvini chlazeni, kde musi byt zebra 2cm od sebe a ne 2mm
Pak mezi nimi sam vzduch neprotika a tudiz se to nechladi 
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- Holda
- Středně pokročilý

- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: