problém s Mechanikou

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
ZdenekS.
Nováček
Nováček

problém s Mechanikou

Příspěvek od ZdenekS. »

Prosím o radu. Téměř vždy když vložím do mechaniky DVD tak se počítač prostě vypne. Nevíte někdo čím by to mohlo být. Děkuji za rady
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

coze???to jsem jeste fakt nevidel, fakt vijimecny proble, prvni co udelej je vyzkousej mechaniku v jinym PC, tohle je uz extrem, nebo ji zkus jenom prehodit na jiny ide kanal, kabel, od kdy ti to dela? Names nejak zavirenej pocitac, nebo neco takoveho?
ZdenekS.
Nováček
Nováček

Příspěvek od ZdenekS. »

už jsem vyzkoušel v PC jinou mechaniku, vyměnil všechny kabely, zkusil jiný zdroj i jiné paměti a všechno bylo marny. Teď už mi zbývá jen základní deska. PC zavirovany určitě neni
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

co ty kabely, mozna je nejakej prelomenej, vyskratuje desku a ta se vypne :?
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Není to náhodou LG ?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

ZdenekS. píše:už jsem vyzkoušel v PC jinou mechaniku, vyměnil všechny kabely, zkusil jiný zdroj i jiné paměti a všechno bylo marny. Teď už mi zbývá jen základní deska. PC zavirovany určitě neni
Co tím myslíš? Jako že ti nejela ani jinde, nebo že jinde šlape? Pokud ani jinde nefachá, tak ji reklamuj.
Bathory
ZdenekS.
Nováček
Nováček

Příspěvek od ZdenekS. »

Jak jsem psal kabely už jsem všechny vyměnil a zkoušel jsem v PC i jinou mechaniku a pořád se to vypíná. Mechanika je to opravdu LG. Naštěstí to není moje PC. LG mechaniku bych si sám nekoupil. Je možný že by byl špatný řadič na základní desce? V jiném PC mechanika normálně šlape takže v ní problém není.
lordtut
Nováček
Nováček

Příspěvek od lordtut »

tak sem pochopil ze si v tvem PC zkusil jinou mechaniku, ale zkus ted tu tvou mechaniku v JINEM PC!! chyba muze byt treba ve zdroji.....
ZdenekS.
Nováček
Nováček

Příspěvek od ZdenekS. »

Už jsem opravdu zkoušel všechno kromě desky. Zkoušel jsem jiný zdroj, jiné paměti, jinou mechaniku, vyměnil kabely a pořád se to vypíná. Nedělá to ale vždy. Někdy to udělá 5x za sebou a jindy se to třeba vůbec nevypne. Mechaniku jsem zkoušel v jiném počítači a tam to bylo v pohodě.
Ještě jsem nezkoušel vyměnit základní desku a CPU. V CPU ale podle mě problém určitě nebude
ZdenekS.
Nováček
Nováček

Příspěvek od ZdenekS. »

Tak to nakonec byla základní deska. Vyměnil jsem ji a vše je v pořádku. :D
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“