problém s Mechanikou
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- ZdenekS.
- Nováček

-
problém s Mechanikou
Prosím o radu. Téměř vždy když vložím do mechaniky DVD tak se počítač prostě vypne. Nevíte někdo čím by to mohlo být. Děkuji za rady
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekS.
- Nováček

-
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Co tím myslíš? Jako že ti nejela ani jinde, nebo že jinde šlape? Pokud ani jinde nefachá, tak ji reklamuj.ZdenekS. píše:už jsem vyzkoušel v PC jinou mechaniku, vyměnil všechny kabely, zkusil jiný zdroj i jiné paměti a všechno bylo marny. Teď už mi zbývá jen základní deska. PC zavirovany určitě neni
Bathory
- ZdenekS.
- Nováček

-
Jak jsem psal kabely už jsem všechny vyměnil a zkoušel jsem v PC i jinou mechaniku a pořád se to vypíná. Mechanika je to opravdu LG. Naštěstí to není moje PC. LG mechaniku bych si sám nekoupil. Je možný že by byl špatný řadič na základní desce? V jiném PC mechanika normálně šlape takže v ní problém není.
- lordtut
- Nováček

-
- ZdenekS.
- Nováček

-
Už jsem opravdu zkoušel všechno kromě desky. Zkoušel jsem jiný zdroj, jiné paměti, jinou mechaniku, vyměnil kabely a pořád se to vypíná. Nedělá to ale vždy. Někdy to udělá 5x za sebou a jindy se to třeba vůbec nevypne. Mechaniku jsem zkoušel v jiném počítači a tam to bylo v pohodě.
Ještě jsem nezkoušel vyměnit základní desku a CPU. V CPU ale podle mě problém určitě nebude
Ještě jsem nezkoušel vyměnit základní desku a CPU. V CPU ale podle mě problém určitě nebude