upgrade grafiky v notebooku

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Santa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

upgrade grafiky v notebooku

Příspěvek od Santa »

zdravim vas ludkovia. vedel by mi niekto poradit ci sa da kupit nejaka draficka karta ATI do PCIMA slotu v notebooku??? co by to asi stalo ak by sa to dalo kupit.... cital som zopar clankov ze sa taketo karty moc neuchytili no aj tak.... pripadne ci sa da nejako nainstalovat normalne dovnutra. model mojho notebooku sa vyraba aj s ATI grafikou. mam Acer Aspire 1350: AMD Athlon XP-M 3000+, 512 DDR, 40 GB HDD, DVD-RW, a hlavny kamen urazu VIA S3G KM 400 64 MB.
nikyklada
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikyklada »

Problem je v tom ze jsem jeste nevidel grafiku do PCIMA, to bude tim ze se nevyrabeji, ale svita na lepsi casy, zacaly se vyrabet notebooky se slotem na vymenu grafiky (konecne je to taky napadlo). Jinak nezbyva rict nic jineho nez ze mas smulu, ze se stim musis spokojit, nebo si koupit novejsi :stupid: .
NTB-MSI GX610PX
PC1-Intel E6600, Asus P5W DH DLX, Corsair 2GB 800MHz CL4 A-DATA 4GB CL4, 4870 1024 DDR5, 2x Samsung SpinPoint T166 HD321KJ, SpinPoint T133 HD401LJ, TV analg+dig, Audigy 2.
LCD DELL 2408WFP, mys Sidewinder
PC2- 2200+XP Tbread, 2*512MB 266MHz, ATI 9700PRo, WD800JB
Mobil- Samsung SGH-i900 Omnia 8GB

DukeNukemCZ
Začátečník
Začátečník

presne tak taky me to sere

Příspěvek od DukeNukemCZ »

presne tak ted sem si koupil ve svicarsku P4 3GHz dual core a oni mi tam triskli x 300 s 64 mb video pameti....mno nevim proc vubec delaji tyhle sestavy ...daji silny procesor ale graficka karta pak srazi cely laptop
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Jo, aby ti sla vymenit graficka karta, tak musi notebook podporovat funkci MXM (co vim, tak to podpotujou nektere Prestigia).
Zde mas nejake ceniky tech karet a treba tady jak takova karta vypada...
Emet
Nováček
Nováček

Me jde vymenit

Příspěvek od Emet »

Jsem majitelem NTB TravelMate 4401LCi s AMD Turion64 a grafikou Ati Radeon Xpress 200M (az 128MB sdilene RAM), ktera jde vymenit za jeste vykonejsi (Radeon 7000). Rikal jsem si, ze to bude dobry, ze si zaparim i nejakou tu gamesu, ale zatim mi kazda hra do 10 minut kousne cely NTB a pomuze jen tvrdej restart :-(
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Me jde vymenit

Příspěvek od Jasper »

Emet píše:Jsem majitelem NTB TravelMate 4401LCi s AMD Turion64 a grafikou Ati Radeon Xpress 200M (az 128MB sdilene RAM), ktera jde vymenit za jeste vykonejsi (Radeon 7000). Rikal jsem si, ze to bude dobry, ze si zaparim i nejakou tu gamesu, ale zatim mi kazda hra do 10 minut kousne cely NTB a pomuze jen tvrdej restart :-(
Ati Radeon Xpress 200M je chipset a v nem je integrovana grafika ATI Mobility Radeon X300 až 128MB. A kdyz je integrovana, tak ji asi nevymenis, ale mozna jde doplnit o jinou grafiku, ale asi ne Radeon 7000 jak rikas, ale tipuji ze X700...
Ale tu informaci ze na tom notebooku jde vymenit grafika jsem nikde nenasel...
Emet
Nováček
Nováček

Ati X700

Příspěvek od Emet »

Jo mas pravdu, jde o Ati X700, sorry za nepresnost. To ze by to melo jit mi psal kamos, zkousim se ted domluvit s jednim autorizovanym dealerem Acer, jestli by mi zkusili tu X700 dat, jestli to bude chodit.
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Tak pak rekni kolik te stala ta grafarna + vymena...
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“