tak jsem si před chvílí na pc tuningu přečetl o snaze Microsoftu vydávat filmy na DVD které se po jednom přehrání zničí, skvělý protipirátský tah.
Takže si to nejdřív grábne do kompu a pak to může zahodit, což každého piráta určitě hrozně naštve...
Je to skvělý nápad vyhazovat ročně tisíce tun plastů a chem. sloučenin na skládky. Bravo Microsoftu.
Vzpoměl jsem si na film Team America ve kterém o sobě tvrdili "Jsme čuráci!"
Ano naprosto souhlasím, jste čuráci!
Jednou použitelná DVD média
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- radim2
- Začátečník

Jednou použitelná DVD média
CPU: Intel Celeron D 325J 2.53@3.92GHz. Cooling: WB na CPU. MB: Intel 915G Powered by ASUS P5 GDCV-Deluxe. VGA: MicroStar NX6800GS-TD256E 256MB 425-1000@500-1200 RAM: Kingston DIMM 512MB DDR 400MHz Dual Channel Kit CL2. HDD: SATA Samsung 80GB. Case: EuroCase BMW. Zdroj: Eurocase SuperSilent 500W. Repro: 7.1. OS: Win: XP SP2
- sonoluca
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- rossa
- Začátečník

x
Na druhou stranku cena musi bejt zajimava ne? Docela by mne zajimalo kolik takovej film pak bude stat?A pak dvd v pujcovnach byvaji dost poskrabane a pokud by cena takoveho filmu byla zanedbatelna tak to docela uvitam.Jen jako zajima otazka zustane to jestli i v tomhle pripade bude platit zakon ze si mohu udelat zalozni kopiji cd ktere se samo znici,podle mne asi jo ne??

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tohle je už dva roky stará záležitost, se kterou předtím přišli myslím nějací frantíci a dokonce se to nějakej čas i prodávalo, ovšem , krachlo to jak jinak, než na naprostém nezájmu lidí, si něco takového kupovat. Nehledě na to, že kopoi z toho uděláš za pár minut a DVD pak s klidný svědomím můžeš hodit z okna.
Bathory
- radim2
- Začátečník

Souhlas až na to házení z okna, to by mi ruce upadly házet plasty z okna. Nacpal bych je Bilovi do pr.....
CPU: Intel Celeron D 325J 2.53@3.92GHz. Cooling: WB na CPU. MB: Intel 915G Powered by ASUS P5 GDCV-Deluxe. VGA: MicroStar NX6800GS-TD256E 256MB 425-1000@500-1200 RAM: Kingston DIMM 512MB DDR 400MHz Dual Channel Kit CL2. HDD: SATA Samsung 80GB. Case: EuroCase BMW. Zdroj: Eurocase SuperSilent 500W. Repro: 7.1. OS: Win: XP SP2
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kdyby byl Microsoft chytrej, tak si nechá poradit od Eximpa a nemusí žádnou technologii vymýšlet
Přijde mi to stejně zoufalý pokus, jako všemožné investice do vývoje ochran proti kopírování hudby, kterými jsou dnešní nosiče prošpikovány... škoda peněz a námahy
Přijde mi to stejně zoufalý pokus, jako všemožné investice do vývoje ochran proti kopírování hudby, kterými jsou dnešní nosiče prošpikovány... škoda peněz a námahy
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS