Dříve to bývala AMD sekce jeśte když to bylo rozděleno torchu jinak, a JD se o něj velmi dobře staral, dalo se tam zjistit spoustu zajmavych informaci, dnes se to množi jen dotazy jak kde co v čem rozjetWilik píše: K HoNYmu - opravdu nevim, ze by na foru nekdy panaval "takovy" poradek a ted by to bylo nejak vyrazne odlisne... Asi zalezi co navstevujes.

Věděl jsem že se mě budeš ptát.Wilik píše:...Jak ovsem vidim, tak predevsim bazar se stal tvym "domovem", tak bys me mohl po SZ nektere problemy tam vice priblizit.
Do bazaru jsem začal chodit abych získla finanční prostředky na moji "skromnou" sbírku grafických karet v dnešních dnech přesahujících sběratelskou hodnotou přes 10tisíc (ach jo už se chlubím jak RH):oops: nečekal jsme všeak z jakou špínou se tam setkám a pokud tam nebude karta kterou bych chtěl do sbírky (3Dfx), popř věci co se mi budou hodit do mého PC. (SCSI, ECC paměti...) nebo v krajním případě nepotřebné smetí co se mi doma válí (orig. SW. desky co jsem opravil nebo měl na pokusy)Do bazaru nestojí chodit, já na to přišel, trvalo so sice půl roku ale pochopil jsme že pokud bych tam neprodal denně 10 věcí z 15% ziskem tak nemám šanci na něm zbohatnout. Blbě se to vysvětluje, opravdu by bylo lepší aby si na sraz došel a předevšema se to vyříkalo.
Zrovna by ses měl usmířit z ICEm, protože JÁ ty VAŠE UKŘIVDĚNÝ KECY poslouchat nebudu!!!