Nečtení FAQ, Důležitých Thredů a Pravidel

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Wilik píše: K HoNYmu - opravdu nevim, ze by na foru nekdy panaval "takovy" poradek a ted by to bylo nejak vyrazne odlisne... Asi zalezi co navstevujes.
Dříve to bývala AMD sekce jeśte když to bylo rozděleno torchu jinak, a JD se o něj velmi dobře staral, dalo se tam zjistit spoustu zajmavych informaci, dnes se to množi jen dotazy jak kde co v čem rozjet :roll: (mluvim o S462/slotA)
Wilik píše:...Jak ovsem vidim, tak predevsim bazar se stal tvym "domovem", tak bys me mohl po SZ nektere problemy tam vice priblizit.
Věděl jsem že se mě budeš ptát.
Do bazaru jsem začal chodit abych získla finanční prostředky na moji "skromnou" sbírku grafických karet v dnešních dnech přesahujících sběratelskou hodnotou přes 10tisíc (ach jo už se chlubím jak RH):oops: nečekal jsme všeak z jakou špínou se tam setkám a pokud tam nebude karta kterou bych chtěl do sbírky (3Dfx), popř věci co se mi budou hodit do mého PC. (SCSI, ECC paměti...) nebo v krajním případě nepotřebné smetí co se mi doma válí (orig. SW. desky co jsem opravil nebo měl na pokusy)Do bazaru nestojí chodit, já na to přišel, trvalo so sice půl roku ale pochopil jsme že pokud bych tam neprodal denně 10 věcí z 15% ziskem tak nemám šanci na něm zbohatnout. Blbě se to vysvětluje, opravdu by bylo lepší aby si na sraz došel a předevšema se to vyříkalo.
Zrovna by ses měl usmířit z ICEm, protože JÁ ty VAŠE UKŘIVDĚNÝ KECY poslouchat nebudu!!!
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

-HoNY- píše:
Wilik píše: K HoNYmu - opravdu nevim, ze by na foru nekdy panaval "takovy" poradek a ted by to bylo nejak vyrazne odlisne... Asi zalezi co navstevujes.
Dříve to bývala AMD sekce jeśte když to bylo rozděleno torchu jinak, a JD se o něj velmi dobře staral, dalo se tam zjistit spoustu zajmavych informaci, dnes se to množi jen dotazy jak kde co v čem rozjet :roll: (mluvim o S462/slotA)
Wilik píše:...Jak ovsem vidim, tak predevsim bazar se stal tvym "domovem", tak bys me mohl po SZ nektere problemy tam vice priblizit.
Věděl jsem že se mě budeš ptát.
Do bazaru jsem začal chodit abych získla finanční prostředky na moji "skromnou" sbírku grafických karet v dnešních dnech přesahujících sběratelskou hodnotou přes 10tisíc (ach jo už se chlubím jak RH):oops: nečekal jsme všeak z jakou špínou se tam setkám a pokud tam nebude karta kterou bych chtěl do sbírky (3Dfx), popř věci co se mi budou hodit do mého PC. (SCSI, ECC paměti...) nebo v krajním případě nepotřebné smetí co se mi doma válí (orig. SW. desky co jsem opravil nebo měl na pokusy)Do bazaru nestojí chodit, já na to přišel, trvalo so sice půl roku ale pochopil jsme že pokud bych tam neprodal denně 10 věcí z 15% ziskem tak nemám šanci na něm zbohatnout. Blbě se to vysvětluje, opravdu by bylo lepší aby si na sraz došel a předevšema se to vyříkalo.
Zrovna by ses měl usmířit z ICEm, protože JÁ ty VAŠE UKŘIVDĚNÝ KECY poslouchat nebudu!!!
Teď už do toho zasáhnu i já. Nejdříve k bordelu v sekcích - ačkoliv již nejsem aktivním modem, stále fórum navštěvuji. Nepřipadá mě, že by sekce byly v jakémkoliv horším stavu než za nás. Možná bych něco někde dělal jinak, ale už nechci do "práce" druhých mluvit a rozhodně to jak to dělají nepovažuji za chybu a myslím, že sekce nejsou o nic méně přehledné "než za nás" - řekl bych, že i některé sekce jsou na tom lépe. A zrovna k sekci AMD si myslím, že se toho Smith po nás zhostil dobře...

Dvojice Wilik & ICE - od začátku existence "nového" fóra se ti dva pošťuchovali a rejpali do sebe od rána do večera - za tu dobu jsem pochopil, že nemá cenu se pokoušet je usmířit a jejich narážkám jednoho na druhého jsem se postupně začínal jen smát. A nemyslím si, že by po tak dlouhé době to hodlali změnit - takže ti doporučuji, nenervuj se kvůli takové prkotině, které se ty ze svého postu můžeš smát... Stejně tak to dopadne i teď v sobotu na Brněnském srázku (viz. smetiště) - jejich "orální" souboj bude jistě velmi zajímavý...

PS: napsal jsem to tak, aby jste se tomu zasmáli a pochopili,že tu nejde o nic kvůli čemu si kazit nervy a krásný večer - rozhodně nechci rozpoputat OT, tak na toto ani nereagujte...

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

k hunterom - sú tu, vytvárajú (nemozem to inak nazvat) - komunitu... v poslednej dobe som odpovedal na dost problemov a v dost vela threadoch som pozoroval maximalnu snahu o "zhodenie" - len aby moj/niekoho ineho prispevok nemal zmysel a ten dotycny vyzeral ako najmudrejsi... pripada mi to uplne detske... nasli sa aj samozrejme vynimky, a tych bolo dost, ale ajtak...

ale imho "to ze sa necita faq" by sa v samostatnom threade riesit nemalo... vo fore si clovek najde co chce, ked nie, spyta sa a bude odkazany na konkretny thread/tlacitko hladat, tak co sa tu este riesi...

treba ratat s tym, ze ked tu bude 20-30 tisic userov, bude "blind" threadov este viac, ved cim viac ludi, zial, tym viac ehmm... "lám"
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“