Dungeon Siege 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Sentenced píše: Edit: Jeste k tem "sejvům" - me opravdu dost vytočilo, kdyz jsem šel na kafe a na chvíli vypl a sejvnul hru a pak zjistil, ze musim jít znova čtvrt hodiny pres ty samy potvory abych se dostal na místo, ktere jsem předtim opouštěl.

no, musíš si prostě zvyknout. Hru nevypínat a hrát ji pokud možno více času v kuse, nebo aspoň savenout blízko teleportu, aby si nemusel jít nějakou trasu zbytečně znovu.

//edit: naštěstí funguje bezchybně multitasking do Windows.
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Máš recht :)

Hraju to ted stylem "od teleportu k teleportu" a neni problem, doufam, ze se vzdalenosti nebudou brutalne zvetšovat.

Jinak DS2 mi prijde o dost težší nez jednička (i kdyz já jsem RPG amater, tak může bejt problem i tady :oops: ) Občas se stane, že vlezu do jeskyně (malinkaty) s vidinou lehkyho zbohatnutí a ven bud utíkám jak kdyby mi hořelo u pr*ele nebo me vynašej nohama napřed :)
Ale chybama se človek učí. Prostředí zatim pořád stejny, doufam, ze prijdou změny.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

Sentenced píše:Takže na ten system sejvů si človek musí zvyknout :( No snad to půjde, jestli jsou teleporty rozmisteny v nejakym normalni počtu, tak by to nemuselo bejt tak hrozny, uvidíme...
Jasne treba to bud hrat od teleportu k teleportu alebo ja mam na to svoj system...Pretoze ak hras od teleportu k teleportu tak na to aby si si chvilu zahral sa ti neoplati hrat. Tak ja hram tak, ze vzdy mam hru spustenu, a ked potrebujem odist tak jednoducho vyskocim do windows a komp nevypnem ale dam najvissiu uroven standby rezimu...tusim S3, ked je takmer uplne vypnuty a jeto...po zapnuti jednoduche prepnem na DS2 a pekne pokracujem...Pri teleporte save a potom hru mozem ukoncit a pohodicka.
Inak sa mi moc hra paci...je tam vela z Diabla 2 nakoniec aj tento system teleportov. Ale je tam ovela viac questov a pri opetovnom hrani pribudaju dalsie. Proste nemam vyhrady iba na par malickych nedostatkov ktore ani zdaleka sa nevyrovnaju kladom.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
Funda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Funda »

No já jsem zkoušel jen demo a přijde mě to brutálně těžký. Většinu času jsem strávil tím, že jsem si chodil pro svou mrtvolu a tam většinou zalkalil znovu. To přitom za sebou mám několikanásobné úspěšné dohrání DS 1 a Diablo 2 pařím už několik let skoro denně, takže rozhodně action RPG nováček nejsem.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Funda píše:No já jsem zkoušel jen demo a přijde mě to brutálně těžký. Většinu času jsem strávil tím, že jsem si chodil pro svou mrtvolu a tam většinou zalkalil znovu. To přitom za sebou mám několikanásobné úspěšné dohrání DS 1 a Diablo 2 pařím už několik let skoro denně, takže rozhodně action RPG nováček nejsem.
Mě ten začátek přišel taky hodne těžkej, až tak do levelu 12. Ted jsem nekde kolem 20ky a už se to dá, nejak jsem mirne převýšil potvory se kteryma se rvu a obtížnost se konečne otočila :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

jak napsal "Shadow"---------------
Já jsem byl od začátku druhého aktu prakticky immortal demigodem . Tak dobře namakané postavy se samým precizním (rare a setovým) vybavenim, že jsem opravdu neměl problém. Hra je v tomto směru docela oddychová. Nic těžkého to není--------------

Jsem na první obtížnosti ve 3.aktu ve meste "darkarathu" (nebo tak nejak), lvl 38, a zatim to prochazim v pohodě. Krome veldejsiho ukolu ve druhym aktu (veldejsi ukol v hospode) jsem nemel zadny problem...

jsem zvedav, jestli me tahle hra bude bavit na druhou obtiznost...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Mam ješte dotaz :)

Používáte ty "reagenty" nebo jak se to jmenuje ? Proste jestli si tim nechate vylepšovat vybavení ... Me se s tim nechce tahat do mesta, tak to často "zkrmim" Ice Elementalovi.. (btw. vyborne napad tohle krmení, človek se nemusí s ruznyma vecma tahat do mesta a zaroven je nenechava ležet na zemi :) )

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

2 Sent: reagenty moc neee. Využití moc není. Jen jednou jsem si takto vyrobil lepší armor, než jsem měl. Jinak je lepší hledat rare a setové vybavení a tímto neztrácet čas.

Elementala bohuzel brzy vykrmis a pak to stejne budes muset prodavat nebo zahazovat :).

Nastesti Taar jako nature mage ma teleport spell :).
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jakej je vlastne maximalní počet postav?? A v kolika jste to hrali??
Já jedu zatim ve 4 a možná by to i stačilo, pokud to potom nebude kvuli nedostatku "hrubý síly" moc težký :)

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

4 postavy pro nejlehčí obtížnost = první dohrání hry, je max.
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jakej je maximální level postav?

Jsem na začatku tretího aktu, ten konec 2ky s drakem byl dost hustej :) Jinak by me fakt zajímalo na čem to betatesteři testujou a jestli dobře vidí, nechapu jak může nekdo vydat hru s timhle fontem. Na 1280 me z toho fakt bolí hlava a v 1024 zas ta hry vypadá dost hnusně :oops:

Grafika toho mesta na začatku 3.aktu je dost roztomilá, pekná zmena takhle do pouště po "zamrzlym" konci druhyho aktu.

Jinak jsem u toho o víkendu zamrz asi na 20 hodin a furt to nemá konce :)

Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

No ja to hram uz na druhej obtiaznosti a som v tom tretom meste co sa zacina na K.... Mam 5 postav. prva ma dve zbrane, druha obojrucnu, tretia sharpshooter, stvrta nature magic a piata kombat magic. vsetky na levely okolo 58.
Je to vynikajuca hra...tak isto reagementy moc nepouzivam a kuzlo teleport ovlada kazda postava. Elementov nejak nepouzivam....nejak mi nechyba :)
Inak mam 19" CRT monitor a s rozlisenim 1280 nemam problem...text pekne vidno...samozrejme mohli to lepsie spravit ale vravim...je to celkom OK a viditelne...mozno problem nastava na LCD mon.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Fe3C píše:.mozno problem nastava na LCD mon.
ano, nastává na 17" LCD s 1280x1024. Je to moc malé. Ale mě těch 1024x768 nějak nevadilo. :roll: Dá se to přežít. Sent je moc zmlsanej :).

2 Sent: Max. level myslím omezenej nijak není.
show must go on..
vesna
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vesna »

Cau,
paril sem to tedka se spolubydlou pres vikend vkuse (skoro:) )asi 60-70hodin. Hrali sme multiplayer localLAN.(tam byl vzdy problem aby me videl kdyz sem zalozi, rozjeli sme to vzdy az na desaty pokus, zajimalo by me jake mate s tim zkusenosti).
Jinak jak rikam, hrali sme to ve dvou-ja Sharpshooter on combat magic, a celou hru sem umrel maximalne 3x ve tretim ACTu kdy me zabily ty vybuchujici sudy v jeskyni:) On to mel trocha tezsi bo mel mensi armor a health, tykže šly postavy na něho:)
N konci sme byli lvl44.
Jnak supr hra, ale abych za ni vyhodil kacky a mel ji za vikend projetou to asi ne:))
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

vesna píše: Jnak supr hra, ale abych za ni vyhodil kacky a mel ji za vikend projetou to asi ne:))
60-70 hodin za víkend ? To mi nějak nejde dohromady....

Jinak, co říkáš potom na hry s herní dobou pod 10 hodin, jak je dneska především u FPS zvykem?????

Dungeon Siege 2 si jistě zaslouží být řádně zakoupen. Cena není tak strašná (i 899 Kč ve vybraných obchodech).
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Asi to myslel, za oba - tzv. "pařanohodiny" :)

Jinak jestli si nejaká hra (krom RTSek) zaslouží koupení, tak je to prave RPG ala Dungeon Siege nebo NWN, tam se ty peníze fakt promení v hodiny zabavy.

I kdyz u me osobne uz je tohle v konečnym dusledku spíš negativum, u jedny hry proste 100+ hodin vydržim jen tezko (dneska). Ale DS2 určite dotahnu do viteznyho finale :)

Jak jste na tom se subquestama? U me je nerealny abych našel všechny nebo alespon vetsinu .. je toho proste moooc.

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Sentenced píše: Jak jste na tom se subquestama? U me je nerealny abych našel všechny nebo alespon vetsinu .. je toho proste moooc.
Pochopitelně jsem udělal všechny odkryté (kromě asi tří, co jsem neodkryl).

Ten duchařský quest samozřejmě také :roll:
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Me subquesty mirne prestali bavit poté, co jsem se honil buhvíkde po Araně pul dne a nakonec mi byl odmenou meč 23-32 v době, kdy používám 66-94 :)

Škoda, že se v tej chvili nedá zmasakrovat zadavatel questu :)

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Aspoň nějaký pořádný armor už máš? :roll: Tento dostaneš právě za splnění vedlejšího questu. Myslím, že to je ten quest, kde řešíš křivé obvinění z vraždy a hledáš skutečného viníka.

Obrázek
Naposledy upravil(a) shadow dne úte 11. říj 2005, 14:36, celkem upraveno 1 x.
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Mam velmi podobnej armor a ten vypadl z nejaky potvory při plneni main questu :) I kdyz si myslim, ze tyhle veci se generujou nahodne....
Ale kvuli vybavení se ty subquesty delat nevyplatí, na to z nich padaj moc slabý udelátka :)

A zmenši pls ten obrazek :)

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“