ovladace ForceWare

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
snapcase
Začátečník
Začátečník

ovladace ForceWare

Příspěvek od snapcase »

rad by som sa spytal niekoho,kto sa do toho vyzna,ze aka velka zmena nastala pri Forceware od 66.93(tie su este v pohode).ide mi o to,ze hocijake novsie ovladace ako 66.93 mi blbnu v hrach.jedny blbnu v jednej hre,ine zase v inej...jedine stabilne ovladace na vsetko su u mna 66.93 a nizsie.mam 6800 a myslim,ze to nie je az taka stara karta aby nove ovladace boli optimalizovane pre novsie karty.aka sucast ovladacov je od tych 66.93 prekopana alebo co je tam take revolucne?
drak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drak »

Napiš, jak blbnou - mám stejnou kartu a mě taky zloběj (asi)novější ovladače.Píšu o tom jinde - jednou za čas zatuhne obraz a po chvíli se rozběhne.Osobně mně ovladače 66.93 blbly ve Vice City, proto jsem je dával pryč, jinak opravdu chodily dobře.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

trebars som minule skusal Vietcong a na zaciatku jak je ten rozhovor vo vrtulniku tam to seka jak prasa.s inymi mi zas sekaju animacie v PES 4 ked das gol.vzdy sa to na 2 az 5 sekund zasekne.3D Marky prebehnu vpohode takze pre mna akosi pre ne ubuda respekt.
bud je nieco prekopane v tych novsich ovladacoch alebo nejaka nekompatibilita s nejakym inym softom.nemal som na to este dost casu.takze uvidime...
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
drak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drak »

Tak tyhle problémy znám - to zaseknutí, např. v Sacred to rovnou spadlo - proti tomu pomohlo vypnutí Fast write - což mě překvapilo, protože jsem se domníval, že u nVidie s tím problémy nejsou.Teď používám ovl. 78.05 a udělalo mi to snad jen párkrát.Je to různé u různých her - teď hraju Earth a zatím to neudělalo, v Dung.Siege 2 na těchhle ovl. dvakrát.Další jsem zatím nezkoušel.Taky si s tím nevím rady.Máš tu grafiku taktlou?
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

nemam,ona je uz na defaulte 341/734...akurat je odomknuta na 16/6...vydis to ma nenapadlo,skusim ju dat na 16/5..v pipkach to nebude,tie som skusal 12/6 aj 16/6,tak skusim vertexy...ale aj tak si myslim,ze to moze byt program typu antivir,alebo ten nvidiacky firewall alebo zvukovka...nemal som na to doteraz cas,ale uz ma to mierne stve,lebo rozdiel v 66.93 a trebars 78.05 je aj 10% vykonu...
ty to riesis len skusanim novych ovladacov?

♪♫last.fm♫♪
drak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drak »

No zatím jen novými ovladači, protože mě nenapadá důvod.Zkusil bych i ovl.chipsetu, ale přiznám se , že nevím jaký jsou dobrý a spolehlivý - jedu vlastně na ovl.co mám na CD - to by taky mohl být důvod.
Zvukovka ani nic dalšího snad v tom nejede - dřív to nedělalo, zvukovka je tam furt stejná a programy - antivir zatím nemám (nejsem napojen na net) a programů jenom pár, který používám stále.

EDIT:Tak teď jsem se dočetl, že řada ovl.8x.xx bude tento problém řešit - tj. "nekamáradění" chipsetu nForce3 s NV40.Dnes zkusím ovl.81.84 a dám vědět.(prý snad už bude fungovat i Fast write)
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

kde si to cital?hodis link plz?

♪♫last.fm♫♪
drak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drak »

Tahle verze konecne pry resi nekompatibilitu nforce3 a nv40 viz http://www.nvnews.net/vbulletin/showthr ... 59&page=89 , mám ty ovl.nahozený,ale zatím nic moc testování.Fast write jsem radši nechal vyplý, taktuju jen málo.Zkoušel jsem jen na Earth 2160, musím zkusit další.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“