konecne dorazil Asus M6VA :o)
Moderátor: Don
- Chroust
- Začátečník
konecne dorazil Asus M6VA :o)
Zdravim vsechny fandy notobooku. Jsem cerstvym majitelem booka Asus (viz. popisek). Az bude cas sepisu dojmy do nejake slusne podoby a hodim na web. Pokud nekdo premysli o tomto nb a mel by nejaky dotaz,klidne se ptejte. Rad vam odpovim.Ja sam sem se hodne ptal a shanel info pred koupi.
Zatim jsem zkusil jen 3Dmark05 s omega 5.9+CCC a vysledek byl velmi slusny 2497b.
Zatim jsem zkusil jen 3Dmark05 s omega 5.9+CCC a vysledek byl velmi slusny 2497b.
Sony VAIO VPCS11X9E
- totot
- Začátečník
- Neller
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Chroust
- Začátečník
Co se tyce vydrze,jeste to nemam tak zmakly,mam ho jen chvili,ale na poprve mi vydrzel 2h56m,coz je slusny.Pokusim se to zmerit lip.Neller píše:jaka je vydrž? (vide, pareni her)
na kolik te vysel?
jako to ma plasty?
jaka je reprodukce zvuku?
Tenhle model se da na netu sehnat okolo 42K.
plasty to nema,je to slitina horcik+hlinik a provedeni je na jednicku.
na notebook jsou ty maly potvurky docela dobry,jak hlasitost tak podani,ale rikam na notebook.S klasickyma reprakama,se to pochopitelne srovnat neda.
Jinak dalsi dojmy jsou ze klavesnice je super,pise se na ni opravdu sqele.A na rozliseni 1400x1050 jsem si zvykl hrozne rychle,uz nic jinyho )
Na druhou stranu mensi vytka co se tyce pozorovacich uhlu. Do stran je prefektni,ale pokud chcete mit super barvy,je potreba dis. trochu vic naklonit.Ze zacatku mi to trochu vadilo,ale ted mi to ubec neprijde.
Sony VAIO VPCS11X9E
- Chroust
- Začátečník
Dalsi vec,vzhledem k tomu ze tam je ATI X700 tak se po 5-10min zapne vetracek na grafice a pak bezi prakticky porad (pokud jedete na baterie a mate povolen Powerplay,tak se gk podtaktuje z 350/300 na 210/185,coz zpusoby,ze se vetracek po chvili vypne a je naprosty klid).Ale je to na hranici slysitelnosti.staci mit potichu pusteny mp3 a neni ubec slyset.A co se tyce vetraku na procik,tak ten se mi snad zapnul jen jednou a to pri 3Dmarku.Jinak se prakticky nezapina.Samozrejme obcas pokud delate neco narocnejsiho se tak na 1-2min slabe rozbehne a pak se zase uklidni.
jinak zatim 100% spokojenost.
jinak zatim 100% spokojenost.
Sony VAIO VPCS11X9E
- Alkarion
- Nováček
-
- Chroust
- Začátečník
- Chroust
- Začátečník
- geoRG77
- Nováček
-
- joXerus
- Začátečník
ale tak to sxga je imho lepší než wxga
ono je taky fajn wsxga
ono je taky fajn wsxga
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
- Kraki
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ja mam A3L s DVD vypalkou (TOSHIBA TS-L532A) a taky to divne chrousta, ale vse je vypaleno normalne. asi to je dano kostrukci te vypalky.Chroust píše:Prisel jsem na nemylou vec. Kdyz vypaluju CD/DVD tak mechanika divne vrci. Pri cteni je ale uplne v pohode. Vypalena media jsou normalne citelna. Nevite cim by to mohlo byt?Dik
CPU: Athlon XP Barton 2500+ BOX@2000MHz|MB: MSI KT6 Delta-FISR|RAM: 2x512MB DDR400|VGA: MSI NX6600-VTD128 Diamond@GT|HDD: Seagate 60+8.5GB, Maxtor 30GB|DVD: Toshiba SD-R5372|Monitor: ADI E75|Dalsi: Audigy2PEX + Genius 5.1HT, Logite MX1000, APC CyberFort 500
- tomask
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jak si zjistil ty frekvence? Trošku teď řeším problémy s tím PowerPlay, karta je pořád na max. výkon a tak větráček jede pořád. Jel jsem doteď na těch samých Omegách, jako máš ty (by Catalyst 5.9).
Chroust píše:Dalsi vec,vzhledem k tomu ze tam je ATI X700 tak se po 5-10min zapne vetracek na grafice a pak bezi prakticky porad (pokud jedete na baterie a mate povolen Powerplay,tak se gk podtaktuje z 350/300 na 210/185,coz zpusoby,ze se vetracek po chvili vypne a je naprosty klid).
Asus M6VA 8013
- Chroust
- Začátečník
Zdravim po delsi odmlce.
ad display:
Mam 4:3 a nikdy bych to nemenil za 16:10,me to prijde o dost lepsi a hlavne 1280x800 vs. 1400x1050
ad vypalka:
Me to delalo opravdu velkej bordel,tak sem ji reklamoval ted je to super.
ad PowerPlay:
Ja to resim pres profily, manualne si menim freqenci na min,med,max. Ale porad jedu na min,jen u her si soupnu max jiank frekvenci ti rekne napr. 3Dmark,HW32info nebo tak nejak se to jmenuje atd.(btw ted jedu na omega 5.10 a jsou super)
ad display:
Mam 4:3 a nikdy bych to nemenil za 16:10,me to prijde o dost lepsi a hlavne 1280x800 vs. 1400x1050
ad vypalka:
Me to delalo opravdu velkej bordel,tak sem ji reklamoval ted je to super.
ad PowerPlay:
Ja to resim pres profily, manualne si menim freqenci na min,med,max. Ale porad jedu na min,jen u her si soupnu max jiank frekvenci ti rekne napr. 3Dmark,HW32info nebo tak nejak se to jmenuje atd.(btw ted jedu na omega 5.10 a jsou super)
Sony VAIO VPCS11X9E
- Quakes
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já čekám na objednaný ASUS A6VA-Q044, u toho M6VA se mě zdá pro můj zrak až příliš jemné rozlišení, jinak s výbavou jsou na tom oba notebooky zhruba stejně.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
- Chroust
- Začátečník
Hele ja se toho taky trochu bal. Navic nosim bryle,ne moc silny,ale mam je. A muzu ti rict, ze dneska bych do niceho jineho nesel, to rozliseni je bomba.Ale do vetsiho bych asi nesel, tohle je aspon podle me ideal.Quakes píše:Já čekám na objednaný ASUS A6VA-Q044, u toho M6VA se mě zdá pro můj zrak až příliš jemné rozlišení, jinak s výbavou jsou na tom oba notebooky zhruba stejně.
Sony VAIO VPCS11X9E
- Chroust
- Začátečník
Re: nb asus
-co se tyce provedeni A3L nemuzu slouzitmd3 píše:aku konstrukciu maju ntbooky asus (hlavne lacnejsie verzie A3L)
je to plast alebo z niecoho odolnejsieho?
aky mate celkovy dojem z tychto nb?
a este ako funguje prehravanie hudby pri vypnutom nb?
-konkretne muj je slitina horcik+hlinik (IMHO je to mazec,fakt sqelej povrch)
-celkovy dojem je vice nez kladny, podle me jsou Asusy velmi kqalitni booky
-Audio DJ jsem zatim nezkousel, vyzkousim a dam vedet
Sony VAIO VPCS11X9E