extremni zpomaleni PC

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
hogas
Nováček
Nováček

extremni zpomaleni PC

Příspěvek od hogas »

zdarec.mam problem.
Domaci PC(windows xp):athlon 64 3000 winchester 939, MB MSI kt800,pameti windbond 2*256MB,radeon 9600 128MB,dvd rw,hdd seagate 80GB,
vymenny suplik - hdd6,4Gb

moje PC:hdd 80Gb,windows xp

Problem:prijel jsem domu a vzal svuj disk a dal ho misto toho vymennyho 6,4GB.Comp mi bezel v pohode,problem nastal kdyz jsem tam vratil zpet ten 6.4.pocitac se extremne zpomalil a jen windows nabiha 15minut.Nevim co mam delat.

Jeste chci dodat(asi to je zasadni) ze domaci pc jede jen kdyz je v supliku nejaky HDD.ten 6,4GB byl systemovy ve starym pocitaci(w2000).
kdyz disk vyndam,pocitac nenabehne.

MUZETE PLEASE PORADIT????JSEM UZ BEZMOCNY CO S TIM. :(
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Nešlo by nainstalovat Win na nějaký lokální disk ? Nejsem moc zastáncem toho instalovat OS na výměnný disk a přenášet to potom kdo ví kam, bývaj s tím výše zmíněné problémy
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
hogas
Nováček
Nováček

Příspěvek od hogas »

system nam naistalovanej na pevno v tom svym domacim.ten 80gb prenosny je z myho pocitace co mam na koleji a vozim na nem domu filmy,atd.. a kdyz jsem ho dal do compu doma tak bezel v poho.pak kdyz jsem tam dal starej 6.4gb zpatky tak to bezelo extremne pomalu.a kdyz tam neni zadny vymenny disk tak to nebezi vubec.pritom bootovani je jen z hlavniho HDD.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“