Ahoj lidi
Mám problém při instalaci patche 1.03.
Po výběru jazyka a přípravě setupu to hodí hlášku:
You have too little space on your harddrive to patch BF2(TM),
you need at least 1600 MB .
Na disku co mám hry je volno cca 5GB.
Na systémovém disku mám jen 440 MB.
ALE v proměných mám nstaveny všechny TMP a TEMPy na disk s hrama.
Už prostě nevím.
Battlefield 2 - orig - instalace patche 103
Moderátor: Baneshee
- Wazovski
- Nováček

-
Battlefield 2 - orig - instalace patche 103
Mike Wazovski
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Renus
- Začátečník

- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud vam to pise, ze nemate misto na disku, tak to proto, ze to ten idiot chce instalovat na Ccko, takze kontroluje kolik volneho misto je na Ccku. Staci v TweakUI zmenit default adresar pro Program files na Dcko a uz to jede OK
Byl to i muj problem, tvrdilo to, ze to chce 1600MB!

82.208.4.198 - http://europefast.go.dyndns.org - 1.03 NO KEY

Byl to i muj problem, tvrdilo to, ze to chce 1600MB!

82.208.4.198 - http://europefast.go.dyndns.org - 1.03 NO KEY

"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- Master_king
- Nováček

-
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Otevres si z plochy ikonku Muj pocitac, a pokud mas navolene podrobnosti tak hned vidis, v kolonce volne misto, kolik ti zbyva. Pokud mas zobrazovano nejak jinak, tak pravou mysi klikni na ikonku systemoveho (C) disku a zvol v menu Vlastnosti a je tam vyuzite a volne misto na disku napsano i hezky graficky kolacovym grafem znazorneno

Uffff, to je tedy sila s tebou
Uffff, to je tedy sila s tebou
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
- Master_king
- Nováček

-