Eheim Compact 600 na průtok?
Moderátor: morke
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Eheim Compact 600 na průtok?
Nekamenujte me, hledal jsem hledal,ale nikde jsem nenasel podrobnosti o prestavbe compacta 600 na prutokovy... Nejlepe bez destruktivniho zasahu do cerpadla (kvuli zaruce) Jestli to tu je, tak se jeste jednou omlouvam a jdu zas hledat 
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

- dymONE
- Začátečník

Da sa to prerobit .. ale len ako homemade. Takze ak si zrucny a mas nejaky matros .. tak si to sprav.
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V
silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to vim ze se to da predelat,ale zajimalo by me jak 
jasne ze bych si radsi sehnal takovou tu vecicku co se da misto cela cerpadla a je to zaroven asi i nadrzka...
ale nejdriv bych chtel vedet zda je mozne to vyrobit...
edit:
jasne ze bych si radsi sehnal takovou tu vecicku co se da misto cela cerpadla a je to zaroven asi i nadrzka...
ale nejdriv bych chtel vedet zda je mozne to vyrobit...
edit:

(je to odsud http://www.kaltmacher.de/post535401.html ,ale nemcina neni moje silna stranka)
/// ted jsem nasel toto http://www.oc-hardware.de/index.php?s=a ... 05&seite=1 ale oproti tomu predtim mi to prijde jako dost velky zasah do cerpadla...
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

- srna
- Středně pokročilý

- Pajax
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nejjednodušší je ponorné čerpadlo utopit. Já to mám dočasně(rozuměj - natrvalo) v plastový lahvi od šamponu. Čerpadlo jsem obalil do molitanu vložil do těsné láhve(jen kousek místa na sání). A tu nádobu jsem pověsil na gumičky do prostoru nad chladící věží. Je to docela tiché řešení.
Co tě nezabije teď, to uspěje později.
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

- srna
- Středně pokročilý

- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
chladici vez ?!Pajax píše:Nejjednodušší je ponorné čerpadlo utopit. Já to mám dočasně(rozuměj - natrvalo) v plastový lahvi od šamponu. Čerpadlo jsem obalil do molitanu vložil do těsné láhve(jen kousek místa na sání). A tu nádobu jsem pověsil na gumičky do prostoru nad chladící věží. Je to docela tiché řešení.
a proc ho mas pod hladinou v molitanu ?
- Pajax
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Chladící věž není to pravé slovo. K přímemu odpařování kapaliny tam nedochází. Jen to je asi 1,3m vysoké - proto tomu pracovně říkám chladicí věž... Až seženu digitál uvažuji, že to sem hodím společně s veškerou mojí konstrukcí bloků alá microchanel.no_-_name píše: ...
chladici vez ?!muzes to vyfotit ?
a proc ho mas pod hladinou v molitanu ?
Jinak čerpadlo, které se přímo dotýká stěny neskutečně vrní(alespoň NOVA). Proto molitan. Jestě to nemám úplně hotové. Uvídím jak se to zachová v zátěži. Dneska mě mají doručit zdroj tak to ozkouším.
Co tě nezabije teď, to uspěje později.
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

- kolo
- Mírně pokročilý