Eheim Compact 600 na průtok?

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Eheim Compact 600 na průtok?

Příspěvek od no_-_name »

Nekamenujte me, hledal jsem hledal,ale nikde jsem nenasel podrobnosti o prestavbe compacta 600 na prutokovy... Nejlepe bez destruktivniho zasahu do cerpadla (kvuli zaruce) Jestli to tu je, tak se jeste jednou omlouvam a jdu zas hledat :)
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

Pokud vím tak Eheim copmact nejde předělat na prutokový... Tak si udělej malou nádobku jen o málo větší, než to čerpadlo a v tom ho "utop" a máš po problémecha můžeš to mít zároveň jako expanzní nádobu :wink:
dymONE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dymONE »

Da sa to prerobit .. ale len ako homemade. Takze ak si zrucny a mas nejaky matros .. tak si to sprav.
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V
silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

to vim ze se to da predelat,ale zajimalo by me jak :)
jasne ze bych si radsi sehnal takovou tu vecicku co se da misto cela cerpadla a je to zaroven asi i nadrzka...
ale nejdriv bych chtel vedet zda je mozne to vyrobit...
edit:
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

no asi ho utopim,to bude nejjednodussi :)
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

To bude a bude to i nejmíň hlučné :twisted:
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

no_-_name píše:no asi ho utopim,to bude nejjednodussi :)
utop ho....ja sem svoji micru taky utopil :twisted: a mam hned i expanzku
Pajax
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajax »

Nejjednodušší je ponorné čerpadlo utopit. Já to mám dočasně(rozuměj - natrvalo) v plastový lahvi od šamponu. Čerpadlo jsem obalil do molitanu vložil do těsné láhve(jen kousek místa na sání). A tu nádobu jsem pověsil na gumičky do prostoru nad chladící věží. Je to docela tiché řešení.
Co tě nezabije teď, to uspěje později.
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

Tak to já mám za kompem kýbl od hnujiva s víčkem... Jo a v tom káblu je cca 10 l vody :-D
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

ja ho mam utopeny mimo case(nevejde se tam) v 150mm spojce na odpad s vickama na obou stranach
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

Pajax píše:Nejjednodušší je ponorné čerpadlo utopit. Já to mám dočasně(rozuměj - natrvalo) v plastový lahvi od šamponu. Čerpadlo jsem obalil do molitanu vložil do těsné láhve(jen kousek místa na sání). A tu nádobu jsem pověsil na gumičky do prostoru nad chladící věží. Je to docela tiché řešení.
chladici vez ?! :shock: muzes to vyfotit ? :)
a proc ho mas pod hladinou v molitanu ?
Pajax
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajax »

no_-_name píše: ...
chladici vez ?! :shock: muzes to vyfotit ? :)
a proc ho mas pod hladinou v molitanu ?
Chladící věž není to pravé slovo. K přímemu odpařování kapaliny tam nedochází. Jen to je asi 1,3m vysoké - proto tomu pracovně říkám chladicí věž... Až seženu digitál uvažuji, že to sem hodím společně s veškerou mojí konstrukcí bloků alá microchanel.

Jinak čerpadlo, které se přímo dotýká stěny neskutečně vrní(alespoň NOVA). Proto molitan. Jestě to nemám úplně hotové. Uvídím jak se to zachová v zátěži. Dneska mě mají doručit zdroj tak to ozkouším.
Co tě nezabije teď, to uspěje později.
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

Já to čerpadlo mám taky na molitanu (houba na mytí nádobí), protože když bylo na dně, tak to přenašelo vibrace do kblu a pak to vrnělo...
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Odpovědět

Zpět na „Voda“