TV vystup

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
marty
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

TV vystup

Příspěvek od marty »

Vcera jsem zkousel na sve nove karte Radeon 9500Pro od Saphire vystup na Televizi. Vse fungovalo az na to ze obraz nesel vertikalne roztahnout. Na televizi vzdy zustal nahore i dole cerny prouzek. Horizonatalne to je v pohode. Rozliseni na TVout bylo 1024/760 a menit dolu neslo. Tedy slo ale jen kdyz jsem zmenil i rozliseni na monitoru na 800/600 tak Tvout pak jel na 800/600. Cerne prouzky tam ale i tak zustaly.
Dotedka jsem mel kartu Riva TNT2 Ultra a na ni existuje skvely program TVTool kde roztahnout obraz jak potrebuji nebyl problem. Krasne me to vyplnilo celou obrazovku.
Existuje neco podobneho na ATI Radeon?
Dodavam ze nemam nejnovejsi televizi. Tesla 428 :) Jestli to nebude ten problem.
Dekuji za kazdou radu.
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

TV tool

Příspěvek od liquidfunk »

Tak pokud vim novejsi verze TV Toolu by mely podporovat jakekoli grafiky. Problem je ovsem v tom ze je ten program placeny, tedy pokud chces podporu jakekoli graf. 8)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

V ovladacich v Overlayi si zapni v moznostech rezimu klonu vykriti cele plochy obrazovky... pokud to tam nemas tak se koukni sem
marty
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty »

Diky, uz mi to funguje. Pouzil jsem Rage 3D Tweak. V tom sem si povolil TV Overscan a po restartu pribylo v nastaveni TV vystupu "plne vykryti obrazovky" stacilo zatrhnout a slo to. Ted to beha pres Overlay a Theatre mod paradne.
Smoog
Nováček
Nováček

tv vystup

Příspěvek od Smoog »

to ja zkousel 3 VGA, Radeon 9000,9000Pro a 9100.. U vsech jsem mel problem v tom,pokud jsem mel s-video out z vga pripojeny do tv jeste pred zapnutim pc,tak se na LCD obraz hned po startu pc (tj.kdyz uzkazuje ide zarizeni,procesor,prepocitava pamet) stahl zdeformovane jen na dolni 2/3.Roztahl se az ve win ale s tim ze neslo seridit kryti bodu u lcd.Znamy zkousel radeona 8500le a delalo mu to to same,ma taky misto monitoru lcd.. nepovedlo sem i to zadnym zpusobem vyresit krom toho ze tv pripojim a po kompletnim nabehnuti pc.jenze pred kazdym filmem lozit pod stul a pripojovat kablik je nic moc.. Nesetkaly jste se s timto nekdo?Chtel jsem si koupit kartu od ati ale bohuzel kvuli tomuhle nemuzu.
PS:Karty o Nvidie mi jedou ok,zkouseny GF2MX400(momentalne ma vlastni),GF4Ti4200..
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

1. vypni si v ovladacich TV. Pri nabihani se to deformuje i na CRT. resp monitor jede v nejakem nizsim rozliseni... Pokud to vypnes v ovladacich tak by to uz delat nemelo.
2. Dej si na ten kabel vypinac. Ja ho tam mam protoze kdyz jede TV a zaroven jsem na kompu tak se to trosku rusilo. Je to pohodlny...

ICE
Smoog
Nováček
Nováček

Příspěvek od Smoog »

deformaci obrazu pri nabihani mi to dela i pri prvnim vlozeni vga do pc bez nahrani jakychkoliv ovladacu..
asi by to resil ten vypinac.. zatim jsem ale upgrade vga odlozil,prece jenom je hezky a kdyz do pc cucim 8h denne v praci tak si vecer zajdu radsi na pivo :roll: nez u neho sedet zas..
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

//Promazáno OT.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“