Takze tohle bude muj dalsi mod, tak rikajic do zasoby. Je to big, takze si to primo rika o nejakyho vodnika, nehodlam do toho ale cpat sumy penez (ktery ted stejne nemam...)
Case sama o sobe byla celkem nevyhodna koupe za 400 z bazaru. Bohuzel jsem si nevsimnul, ze 5,25 mechaniky potrebuji pro montaz kolejnicky
Co se case tyka, trosku to pripomina vetsiho brachu puvod. Orange od Stoobiho. Drzak na desku se da taky vysunout. Netradicni je otvirani. Horejsek se vysunuje a bocnice se pak jakoby vyklapi. Bohuzel je bedna v naprosto dezolatnim stavu a chybejici kolejnicky nejsou to jedine... chybi i plisky, ktere maji byt po obvodu, aby bocnice dobre dosedla (neco jako maji cheiftecy)
Bude to prace opravdu na dlouho, nemam ted nejak prostredky, ani cas na nic narocnejsiho. Cilem je ale prekopat komplet vzhled, upravit bocnice i face, okno a voda...
Klidne mi sem piste napady, kazdy takovy prispevek vitam ! THX 2 ALL
Nejvic me fakt stvou tyhle kolejnicky. Nechci tam davat 1mm hlinik/plexi a delat to na pevno, ... no jeste uvidime.
takze to je tak na zacatek... uvidim co vymyslim, defacto v hlave mam jen par napadu na vetrani a vizual, ale nc urciteho, jsem fakt rozmrzely z tech kolejnicek..
PS: Jmeno to taky jeste nema definitivni, tohle ale vypada zajimave