Prestigio Nobile 1590

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Prestigio Nobile 1590

Příspěvek od masakr_cz »

Omlouvam se jestli to tu uz bylo ale nic sem nenasel, jelikoz to neni zrovna rozsirena znacka, tak by me zajimalo jestli je nejakej duvod proc tento notebook nekoupit (proste jeho mouchy, kazdy vyrobek nejaky ma) pripadne nejake postrehy z jeho pouzivani.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33333
THX
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio Nobile 1590

Příspěvek od Dzin »

masakr_cz píše:Omlouvam se jestli to tu uz bylo ale nic sem nenasel, jelikoz to neni zrovna rozsirena znacka, tak by me zajimalo jestli je nejakej duvod proc tento notebook nekoupit (proste jeho mouchy, kazdy vyrobek nejaky ma) pripadne nejake postrehy z jeho pouzivani.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33333
THX
Na NB Prestigio moc pozitivního ohlasu nenajdes.
Jdi radeji do Acera, Asus nebo HP,IBM.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Záleží co od toho čekáš a jaké bude nasazení NB - jako workstation nebo hypermobilní kancelář, ...

Myslím že tohle je cena za kterou by sis skoro měl zakoupit NB zvučnější značky - třeba už jen kvůli kvalitě zpracování a záručním podmínkám - šel bych do osvědčených značek co říkal Dzin
-IBM/Lenovo pro maximální spolehlivost a dobrou záruku
-Acer/Asus jako super výrobce střední třídy (poměr cena/výkon)
-HP jako -ehm- renomovaná firma (mám na ni vlastní názor)

Prestigo se vyplatí v případech kdy sháníš nový NB za nejnižší cenu - 15-25k Kč - tam se nejvíce vyplatí jeho cenový náskok, ale v NB za 45k bych raději viděl jiného výrobce.
Francie ... sladká Francie
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

no a neslo by to trochu upresnit? co konkretne na nich neni dobry? Co jsem koukal na recenze, tak to to vypada ze to jsou v pohode.
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

No mluvil jsem čistě z vlastních zkušeností: tj. Acer je zavedená firma, má dobrou síť servisních středisek (narozdíl od Prestiga který servisuje "Český servis s.r.o.")

A vůbec - např. od Aceru mi prošlo rukama několik NB od roku výroby 200 a dále - až na jednu jednu vadnou mechaniku proti nim nemůžu říct ani popel - dobré zpracování, nevržou, nerozpadají se
Ty dvě Prestiga co jsem měl v ruce se tvářila tak že se rozpadnou do měsíce, ba možná i do týdne.

Ale dalo by se to brát jako můj soubjektivní názor, takže je na tobě nakolik si z toho vezmeš poučení / nakolik ne...

//edit" to nemělo vyznít jen pro Acer! Asus, IBM a další jsou výtečné firmy a Acer tu je jen jako příklad!!!
Naposledy upravil(a) sovicka dne ned 9. říj 2005, 22:24, celkem upraveno 1 x.
Francie ... sladká Francie
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

znám hodně lidi co říkaj to samo o acerech. U nás na fakulte ho má skoro každej tak nevim ale už jenom pro to bych bral něco jinýho - vidíš to na každým kroku

koupím asi m6a s igma900 - za ty love bych mel acera s x700 ale co už

za ty prachy co chceš ty je myslim asus m6va nebo tak něo - asus s x700 a to néni špatná volba :wink:
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

sovicka píše:No mluvil jsem čistě z vlastních zkušeností: tj. Acer je zavedená firma, má dobrou síť servisních středisek (narozdíl od Prestiga který servisuje "Český servis s.r.o.")

A vůbec - např. od Aceru mi prošlo rukama několik NB od roku výroby 200 a dále - až na jednu jednu vadnou mechaniku proti nim nemůžu říct ani popel....
Ted myslis vseobecne vsechny notebooky Acer nebo jen ty vyssi a drazsi řady maji podle tebe malou poruchovost?Ty Prestigia asi nebudou nejkvalitnejsi ale zaruku maji 3 roky,to se da ne?
Nic
vlada83
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlada83 »

pokud se ti posere tak ho vyreklammuješ a je to, tři roky ti stejne nevydrzi, buh vi co bude za rok za naroky na programy:(
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

chtěl jsem taky 1590 ale pak nějak došla a mám 1570 a maxmální spokojenost 8-)

jestli máš nějak dotaz tak se ptej bo ty typy jsou na pár vyjímek hodne podobný

klidně mužu nahodit nějaký benche - ta 1590 je výkonější ale má menší vydrž - ale ten displej - tam je myslim wideSXGA že?? to je už fakt ulet - ukažte mi ntb kde ti to dá acer :-D
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

joXerus píše:chtěl jsem taky 1590 ale pak nějak došla a mám 1570 a maxmální spokojenost 8-)

jestli máš nějak dotaz tak se ptej bo ty typy jsou na pár vyjímek hodne podobný...
Spis bych se chtel zeptat jak na tebe pusoby kvalita provedeni?iPlasty,klouby.....?
Nic
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

ted to tady sledoval kámoš - ja nevim - jsem s tim spokojenej

hlavně jsem rád za tu záruku
3 roky - ta to jistí
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“