windows media pleyer 10
- Brtnik
- Nováček

-
windows media pleyer 10
ahoj po čisté přeinstalaci w xp jsem běžným způsobem nainstaloval wmp10 staženej z netu, při spuštění ale nic nedělá, nenapíše to ani žádnou chybu, nic se neobjeví, zkusil jsem odinstalovat, nainstalovat, restart a nic, neobjeví se ani základní obrazovka, v keriu je povolený... zkusil jsem i soubor otevřít v programu a opět žádná reakce
jsem z toho voľaký zmetený dík předem za rady, jo zvuk aj filmy mi jdou, přehrávám v dvd
- Cpk
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: windows media pleyer 10
no ten WMP si myslim ze je uplne na..... skus ho odistalovat a dat tam radsej 8....a namiesto WMP si tam daj nap.clasic meida player winamp..creative...atd...Brtnik píše:ahoj po čisté přeinstalaci w xp jsem běžným způsobem nainstaloval wmp10 staženej z netu, při spuštění ale nic nedělá, nenapíše to ani žádnou chybu, nic se neobjeví, zkusil jsem odinstalovat, nainstalovat, restart a nic, neobjeví se ani základní obrazovka, v keriu je povolený... zkusil jsem i soubor otevřít v programu a opět žádná reakcejsem z toho voľaký zmetený dík předem za rady, jo zvuk aj filmy mi jdou, přehrávám v dvd
alebo daj stav obnovenia...a vrat si to spet..