windows media pleyer 10

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Brtnik
Nováček
Nováček

windows media pleyer 10

Příspěvek od Brtnik »

ahoj po čisté přeinstalaci w xp jsem běžným způsobem nainstaloval wmp10 staženej z netu, při spuštění ale nic nedělá, nenapíše to ani žádnou chybu, nic se neobjeví, zkusil jsem odinstalovat, nainstalovat, restart a nic, neobjeví se ani základní obrazovka, v keriu je povolený... zkusil jsem i soubor otevřít v programu a opět žádná reakce :wink: jsem z toho voľaký zmetený dík předem za rady, jo zvuk aj filmy mi jdou, přehrávám v dvd
Cpk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: windows media pleyer 10

Příspěvek od Cpk »

Brtnik píše:ahoj po čisté přeinstalaci w xp jsem běžným způsobem nainstaloval wmp10 staženej z netu, při spuštění ale nic nedělá, nenapíše to ani žádnou chybu, nic se neobjeví, zkusil jsem odinstalovat, nainstalovat, restart a nic, neobjeví se ani základní obrazovka, v keriu je povolený... zkusil jsem i soubor otevřít v programu a opět žádná reakce :wink: jsem z toho voľaký zmetený dík předem za rady, jo zvuk aj filmy mi jdou, přehrávám v dvd
no ten WMP si myslim ze je uplne na..... skus ho odistalovat a dat tam radsej 8....a namiesto WMP si tam daj nap.clasic meida player winamp..creative...atd...

alebo daj stav obnovenia...a vrat si to spet..
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“