Sempron 2800+ , clockgen a hry
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Smook
- Nováček

-
Sempron 2800+ , clockgen a hry
Mám menší problém. Koupil jsem si desku MSI-k8mn + Sempron 2800+ a zjistil jsem ,že deska nepodporuje taktování v biosu. Naštěstí se mi podařilo procesor přetaktovat pomocí CLOCKGENU ,ale windowsi detekujou stejně jako nějaké hry konkrétně od EASPORT frakvenci 1600mhz namísto přetaktované hodnoty. Problém je v tom ,že tyto hry běží i o tolik procent o kolik je procesor přetaktován rychleji. PLEASE HELP
Intel Core 2 DUO E4500 @ 3,1Ghz, 2x A-Data 1024MB DDR II 800MHz Extreme Edition CL4, MSI P965 NeoF-V2, Sapphire ATI Radeon 3850 256MB (740mhz/1840mhz),LG GSA4120B;
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jednak bych skoro rekl ze MSI takovou desku snad ani nevyrabi, pokud se nejedna K8M Neo-V. Dale by me zajimalo, jak jsi pretaktoval CPU? Jestli se nemylim tak tam neni zadny agp/pci lock, takze kdyz pretaktujes cpu pretaktujes i vse ostatni...
Dale jsem uplne presne nepochopil s cim chces helpnout, kdyz rikas ze cpu jsi pretaktoval a hry ti bezi o tolik % rychleji (to jsi zjistil jak?).
Dale jsem uplne presne nepochopil s cim chces helpnout, kdyz rikas ze cpu jsi pretaktoval a hry ti bezi o tolik % rychleji (to jsi zjistil jak?).
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Deska existuje, jen jsi trochu zamenil pismenka v oznaceni.
Tohle je ona, ze?
http://www.msi.com.tw/program/products/ ... hp?UID=622
V biosu by mela byt polozka CPU/DRAM setting. Tam by to melo jit taktovat. Podivej se do manualu
Taky nechapu, ze hry mi jedou o tech x% rychleji
Tohle je ona, ze?
http://www.msi.com.tw/program/products/ ... hp?UID=622
V biosu by mela byt polozka CPU/DRAM setting. Tam by to melo jit taktovat. Podivej se do manualu
Taky nechapu, ze hry mi jedou o tech x% rychleji
- Smook
- Nováček

-
Jo je to ona, ale žádný jiný nastavení kromě rychlosti ramek v biosu nemá. Jinak deska má chipset Nforce3-250 ,tudíž je pci agp lock odemknutý ( v clocgen lze nastavovat)-Zrychlený znamená , že například ve Fifje a NHL se hráči hejbou tak rychle ( při frekvenci 2200mhz) ,že člověk nestíhá nic postřehnout ( jako by to byli supermani ), při vrácení na původní frekvenci 1600mhz je vše ok.
Intel Core 2 DUO E4500 @ 3,1Ghz, 2x A-Data 1024MB DDR II 800MHz Extreme Edition CL4, MSI P965 NeoF-V2, Sapphire ATI Radeon 3850 256MB (740mhz/1840mhz),LG GSA4120B;
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
NO JASNE ZE MA AGP LOCK, TAKY JSEM PODLE TVEHO SPATNEHO POPISU MYSLEL JINOU DESKU.Smook píše:Jo je to ona, ale žádný jiný nastavení kromě rychlosti ramek v biosu nemá. Jinak deska má chipset Nforce3-250 ,tudíž je pci agp lock odemknutý ( v clocgen lze nastavovat)-Zrychlený znamená , že například ve Fifje a NHL se hráči hejbou tak rychle ( při frekvenci 2200mhz) ,že člověk nestíhá nic postřehnout ( jako by to byli supermani ), při vrácení na původní frekvenci 1600mhz je vše ok.
Neverim ze to v Biosu nejde nastavit, treba ti pomuze flashnuti noveho biosu, ale jak jsem rekl melo by to jit i s starsi verzi. Podivej se nejdriv do manualu k desce - jiste tam neco bude.
Ted jsem koukal na ty stranky do supportu - bios- stahni si novej bios a bude klid.
Taky je v biosu "CPU/DRAM Setting" a tam to nastavis