Asus eax800xt problem s chlazenim

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
dundee
Nováček
Nováček

Asus eax800xt problem s chlazenim

Příspěvek od dundee »

Po 3/4 roku mi zacaly problikavat diody na chladici a kolisat otacky,dnes se mi vetrak zastavil uplne,nestalo so to tady taky nekomu?Nevite jestli je v haji ventilaror nebo grafika.Dik D
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Pokud karta funguje a je problém pouze v chladiči, tak ho vyměň za nějaký nový, a nebo reklamace... Používáš nějaké utility, které by mohly otáčky chladiče řídit špatně?
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
dundee
Nováček
Nováček

Příspěvek od dundee »

V tom problem nebude,az mi chladak umret tak sem si stahnul utilitu ASUS Smart Doktor,pouzival jsem Catalyst control center,ale v tom problem nevidim,grafika slape,zkusim novy chladak.Doufam ze nebude problem na karte.Ptal jsem se jestli to nepotkalo jeste nekoho,ze by napsal cim to bylo.Zatim dik
dundee
Nováček
Nováček

Příspěvek od dundee »

Zvlastni je to ze se sam od sebe nekdy rozjede na 50% a nekdy na 100%,aniz bych hnul s kontakty. :?
Waffer
Nováček
Nováček

Příspěvek od Waffer »

Ak to mas jeste v zarucni lehote reklamuj to :? jinak muzes pouzitim neoriginalniho chladice o zaruku uplne prijit :(
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

reklamace :-)
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“