Pos**** se Java, co ted?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Paolo.n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pos**** se Java, co ted?
Mam kvuli bance nainstalovanou Sun Javu 1.5.0. Update4. Ale z nejakyho duvodu se dojebala do stavu ze nefunguje (zobrazi se vzdycky jenom holy okno bez textu, tlacitek a tak), nejde ani odinstalovat, to konci chybovou hlaskou, takze nemuzu ani preinstalovat. Kdyz zkousim jinou verzi, ta se sice nainstaluje, ale protoze pouziva stejnej ovladaci panel, tak je vysledek stejnej, holy okna bez niceho. Sun Java mi chodila divne uz od zacatku, ale tohle jsem necekal. Zlata Microsoft Virtual machine. Jenze to taky nenainstaluju, protose se to pere s tou Sun Javou. Takze jsem v koncich. Co ted? Krome formatu disku.....?
Intel Core 2 Duo E6750 @ 3,3 GHz, GIGABYTE X38-DQ6, 2x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample @ 700/2000 MHz, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, NOKIA Multigraph 446 Xpro 19", Logitech MouseMan Dual Optical.
- Half-Death
- Začátečník

Re: Pos**** se Java, co ted?
Najdi si v registrech zaznam o nainstalovane Jave a smaz ho. A nainstalovat znovu.Paolo.n píše:Co ted? Krome formatu disku.....?
- viki_
- Začátečník

- Paolo.n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo, ani ovladaci panel ani applety.
V tom registru, to je docela problem. To hlavni co bylo vylozene k tyhle verzi jsem smaznul, ale je tam jeste roztrousena miliarda dalsich klicu ktery se nejakym zpusobem tykaji Javy, a to fakt nevim ktery muzu nebo nemuzu odmazat. Vymaznul jsem i veci ohledne Sun Javy z Documents and Settings, ale porad se nechytam.
V tom registru, to je docela problem. To hlavni co bylo vylozene k tyhle verzi jsem smaznul, ale je tam jeste roztrousena miliarda dalsich klicu ktery se nejakym zpusobem tykaji Javy, a to fakt nevim ktery muzu nebo nemuzu odmazat. Vymaznul jsem i veci ohledne Sun Javy z Documents and Settings, ale porad se nechytam.
Intel Core 2 Duo E6750 @ 3,3 GHz, GIGABYTE X38-DQ6, 2x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample @ 700/2000 MHz, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, NOKIA Multigraph 446 Xpro 19", Logitech MouseMan Dual Optical.
- Half-Death
- Začátečník

Staci vetev v HKEY_LOCAL_MACHINE a HKEY_CURRENT_USER. Co to pise pri te neuspesne instalaci?Paolo.n píše:Jo, ani ovladaci panel ani applety.
//edit: zkus otevrit http://www.java.com/en/download/help/testvm.xml
- Paolo.n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pri instalaci (pokud se pokousim preinstalovat) to pise ze tahle verze Javy uz je nainstalovana a ze ji mam odebrat pomoci Pridat/odebrat programy. A to je ten problem. Protoze pri odinstalaci to skonci hlaskou "vyskytla se zavazna chyba" a je to.
- viki_
- Začátečník

- Half-Death
- Začátečník

- Paolo.n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak smula, jeste jsem to jednou kontroloval, ale tohle jsem z registru smazal uz vcera a porad se nemuzu hnout z mista. Neco tam jeste nekde musi bejt. Ale co a kde? Zatim jsem smaznul co jsem nasel ohledne Javy z Documents and Settings, Program Files, z instalacnich zaloh, z docasnejch souboru, atd.
EDIT: Tak vyreseno, k vysekani pojebany Javy z registru bylo potreba jeste umaznout nekolik souvisejicich klicu z HKCR\Installer\Products a HKLM\Software\Classes\Installer\Products. Za zobrazovani holejch oken bez textu a tlacitek moh ovladac grafiky (Catalyst 5.8 ) a zapnuty AA a AF, s Cat 5.10 uz je to OK.
EDIT: Tak vyreseno, k vysekani pojebany Javy z registru bylo potreba jeste umaznout nekolik souvisejicich klicu z HKCR\Installer\Products a HKLM\Software\Classes\Installer\Products. Za zobrazovani holejch oken bez textu a tlacitek moh ovladac grafiky (Catalyst 5.8 ) a zapnuty AA a AF, s Cat 5.10 uz je to OK.