TRIXX-co a jak?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Smeli
- Začátečník

-
TRIXX-co a jak?
Zdravím
Tak jsem se nedávno dozvěděl o této utilitě od Sapphiru dodávané x800GT (mám ten pocit). Tak se chci zeptat, jestli by se dala odněkud stáhnout
a jestli by byla použitelná i na jiných kartách (v mém případě x700Pro taktéž od Sapphiru)
Děkuju všem za odpověď
- werygood
- Začátečník

http://www.opendrivers.com/driver/23003 ... nload.html pár sekund v googlu 
- Smeli
- Začátečník

-
Stydím se za sebewerygood píše:http://www.opendrivers.com/driver/23003 ... nload.html pár sekund v googlu
- Smeli
- Začátečník

-
- Woodpecker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Woodpecker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
skoro ke vsem...krome R9800Pro(XT)...ale taky s ni funguje...uz sem zkousel...fanik píše:no je to takovy jednoduchy programek... nic v nem skoro nemuzes pokazit - dodava se ke vsem radeonum od saphire
MB: MSI K7N2 Delta2-Platinum CPU: Sempron 2600+ 1833MHz@2009MHz 1.7V(zatim
) RAM:768MB GK: Sapphire R9800Pro@XT 128MB 378/676@400/730(flashnutej BIOS ale zmetek jadro proto tak malo...)
- Smeli
- Začátečník

-
2 Woodpecker - jen by mě zajímalo, jestli když tu svoji kartu taktuje, je zhulený nebo co...
2 fanik - u toho mého nebyl
2 all - nevíte proč, když jsem vypl ATT (ve 2D na default) tak se obraz totálně rozsypal, karta se dvakrát restla a pak se vše chovalo, jako když nejsou nainstalované žádné ovladače
2 fanik - u toho mého nebyl
2 all - nevíte proč, když jsem vypl ATT (ve 2D na default) tak se obraz totálně rozsypal, karta se dvakrát restla a pak se vše chovalo, jako když nejsou nainstalované žádné ovladače
- Woodpecker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hlavne treba jeho(biggysovy) blaboly:CPU AMD Q2 + DDR2+ X700PRO 128MB....a kec k tomu...: neslo hrat kloudne jen GTA:SA protoze se muselo vypnout jedno jadro CPU... ale ta karta je k tomu super...kamos si s tim rochna...taky sem mu ten komp skladal ja...!!!! Za 1. ze by nejaky utajeny CPUcko?? Za 2. ta karta je k tomu cpu docela shit...Smeli píše:2 Woodpecker - jen by mě zajímalo, jestli když tu svoji kartu taktuje, je zhulený nebo co...![]()
2 fanik - u toho mého nebyl![]()
MB: MSI K7N2 Delta2-Platinum CPU: Sempron 2600+ 1833MHz@2009MHz 1.7V(zatim
) RAM:768MB GK: Sapphire R9800Pro@XT 128MB 378/676@400/730(flashnutej BIOS ale zmetek jadro proto tak malo...)