Problém značení notebooku!!

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
marcos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém značení notebooku!!

Příspěvek od marcos »

zdravim,mám takovej problém,musim si koupit novou baterku a mám notebook Acer Aspire 1310. Jenže problém je v tom značení.Normálně nahoře u klávesnice je cedulka Aspire 1310 ale v prodejních papírech je napsáno Acer 1315LM a dole na notebooku je to taky..tak nevim čemu mám věřit..nerad bych kouil špatnou baterii..předem díky za odpověď
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Problém značení notebooku!!

Příspěvek od Spectral »

marcos píše:zdravim,mám takovej problém,musim si koupit novou baterku a mám notebook Acer Aspire 1310. Jenže problém je v tom značení.Normálně nahoře u klávesnice je cedulka Aspire 1310 ale v prodejních papírech je napsáno Acer 1315LM a dole na notebooku je to taky..tak nevim čemu mám věřit..nerad bych kouil špatnou baterii..předem díky za odpověď
Přesnější údaj je ten 1315LM, který udává konkrétní typ NB. Aspire 1310 je obecný název řady, do které tvůj typ patří. Správné jsou tedy oba údaje. Doufám, že si rozumíme.
Při koupě baterie hledej přednostně příslušenství pro 1315LM, je ale velmi pravděpodobné, že příslušentví včetně baterie bude stejné pro celou řadu 1310, takže to vyjde nastejno :)
Veterán
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“