Jak zapnout popisky na displeji u Acer4102WLMi

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
samot
Nováček
Nováček

Jak zapnout popisky na displeji u Acer4102WLMi

Příspěvek od samot »

Zdravím, možná to ještě nikdo neřešil, ale chtěl bych od někoho poradit, jak se dá zapnout ukazatel hlasitosti který se zobrazuje po stisknutí klávesi Fn + šipka nahoru/dolů a vůbec všechny ty popisky na které se mají na displeji zobrazovat po stisknutí Fn či při zmáčknutí tlačitka zap.|vyp. WiFi. Ňákým způsobem se mi to vyplo a už nevím jak to znovu zapnout. Všechny ty funkce přez Fn tak ňáko fungujou akorát na displeji není nic vidět. Nevíte teda někdo jak to zapnout, díky za jakoukoliv radu.
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Jak zapnout popisky na displeji u Acer4102WLMi

Příspěvek od Spectral »

samot píše:Zdravím, možná to ještě nikdo neřešil, ale chtěl bych od někoho poradit, jak se dá zapnout ukazatel hlasitosti který se zobrazuje po stisknutí klávesi Fn + šipka nahoru/dolů a vůbec všechny ty popisky na které se mají na displeji zobrazovat po stisknutí Fn či při zmáčknutí tlačitka zap.|vyp. WiFi. Ňákým způsobem se mi to vyplo a už nevím jak to znovu zapnout. Všechny ty funkce přez Fn tak ňáko fungujou akorát na displeji není nic vidět. Nevíte teda někdo jak to zapnout, díky za jakoukoliv radu.
Pokud se nepletu, tak tuto funkci obstarává program Launch Manager, který je na NB předinstalovaný a taktéž se nalézá na dodaných CD. Proto bych hledal botu tady. Nesmazal jsi ho omylem? Nereinstaloval jsi Winy? Pro jistotu ten Launch manager odinstaluj a nainstaluj znovu.
Veterán
samot
Nováček
Nováček

Re: Jak zapnout popisky na displeji u Acer4102WLMi

Příspěvek od samot »

Spectral píše:
samot píše:Zdravím, možná to ještě nikdo neřešil, ale chtěl bych od někoho poradit, jak se dá zapnout ukazatel hlasitosti který se zobrazuje po stisknutí klávesi Fn + šipka nahoru/dolů a vůbec všechny ty popisky na které se mají na displeji zobrazovat po stisknutí Fn či při zmáčknutí tlačitka zap.|vyp. WiFi. Ňákým způsobem se mi to vyplo a už nevím jak to znovu zapnout. Všechny ty funkce přez Fn tak ňáko fungujou akorát na displeji není nic vidět. Nevíte teda někdo jak to zapnout, díky za jakoukoliv radu.
Pokud se nepletu, tak tuto funkci obstarává program Launch Manager, který je na NB předinstalovaný a taktéž se nalézá na dodaných CD. Proto bych hledal botu tady. Nesmazal jsi ho omylem? Nereinstaloval jsi Winy? Pro jistotu ten Launch manager odinstaluj a nainstaluj znovu.
Tak jsem přeinstaloval ten Launch Manager a už se to všechno zobrazuje tak jak má :-D Takže moc díky za radu, už jsem se s tím docela dlouho trápil. 8)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“