Jak zapnout popisky na displeji u Acer4102WLMi
Moderátor: Don
- samot
- Nováček
-
Jak zapnout popisky na displeji u Acer4102WLMi
Zdravím, možná to ještě nikdo neřešil, ale chtěl bych od někoho poradit, jak se dá zapnout ukazatel hlasitosti který se zobrazuje po stisknutí klávesi Fn + šipka nahoru/dolů a vůbec všechny ty popisky na které se mají na displeji zobrazovat po stisknutí Fn či při zmáčknutí tlačitka zap.|vyp. WiFi. Ňákým způsobem se mi to vyplo a už nevím jak to znovu zapnout. Všechny ty funkce přez Fn tak ňáko fungujou akorát na displeji není nic vidět. Nevíte teda někdo jak to zapnout, díky za jakoukoliv radu.
- Spectral
- Středně pokročilý
-
Re: Jak zapnout popisky na displeji u Acer4102WLMi
Pokud se nepletu, tak tuto funkci obstarává program Launch Manager, který je na NB předinstalovaný a taktéž se nalézá na dodaných CD. Proto bych hledal botu tady. Nesmazal jsi ho omylem? Nereinstaloval jsi Winy? Pro jistotu ten Launch manager odinstaluj a nainstaluj znovu.samot píše:Zdravím, možná to ještě nikdo neřešil, ale chtěl bych od někoho poradit, jak se dá zapnout ukazatel hlasitosti který se zobrazuje po stisknutí klávesi Fn + šipka nahoru/dolů a vůbec všechny ty popisky na které se mají na displeji zobrazovat po stisknutí Fn či při zmáčknutí tlačitka zap.|vyp. WiFi. Ňákým způsobem se mi to vyplo a už nevím jak to znovu zapnout. Všechny ty funkce přez Fn tak ňáko fungujou akorát na displeji není nic vidět. Nevíte teda někdo jak to zapnout, díky za jakoukoliv radu.
Veterán
- samot
- Nováček
-
Re: Jak zapnout popisky na displeji u Acer4102WLMi
Tak jsem přeinstaloval ten Launch Manager a už se to všechno zobrazuje tak jak má Takže moc díky za radu, už jsem se s tím docela dlouho trápil.Spectral píše:Pokud se nepletu, tak tuto funkci obstarává program Launch Manager, který je na NB předinstalovaný a taktéž se nalézá na dodaných CD. Proto bych hledal botu tady. Nesmazal jsi ho omylem? Nereinstaloval jsi Winy? Pro jistotu ten Launch manager odinstaluj a nainstaluj znovu.samot píše:Zdravím, možná to ještě nikdo neřešil, ale chtěl bych od někoho poradit, jak se dá zapnout ukazatel hlasitosti který se zobrazuje po stisknutí klávesi Fn + šipka nahoru/dolů a vůbec všechny ty popisky na které se mají na displeji zobrazovat po stisknutí Fn či při zmáčknutí tlačitka zap.|vyp. WiFi. Ňákým způsobem se mi to vyplo a už nevím jak to znovu zapnout. Všechny ty funkce přez Fn tak ňáko fungujou akorát na displeji není nic vidět. Nevíte teda někdo jak to zapnout, díky za jakoukoliv radu.