Dobrý den, prosím o posouzení.. nebo sdělení, zda má někdo zkušenost.. má cenu za 18000.- vč. DPH na kancelařinu mimo kancelář? (jak hezké spojení..) Korespondence, záloha účetnictví apod. Díky a dík.
http://www.pcexpert.cz/notebooky/fujits ... 40gb-linux
FUJITSU SIEMENS Amilo Pro V2030 - CM 1.4GHz, 256MB, 40GB
Moderátor: Don
- Libčus
- Nováček
-
- Luk
- Mírně pokročilý
-
Jo ten malonko znám od vidění a z recencze.Osobně se mě Fujitsu-Siemens líbí,ale spíše jim nedůvěřuji té kvalitě a celkově.
Jinak za ty peníze solidní konfigurace a docela dost slušný na práci na druhou stranu zde na foru se Fujitsu nějak nedoporučují a já bych ho taky moc nedoporučoval.
Ale znám lidi co mají i levné Fujitsu ve firmě a taky někoho kdo jej má doma a říkají že jsou spokojení prý jsou neporuchové -kvalita za málo kaček.
Osobně bych spíše koupil klidně to nejlevnější co nabízejí výrobci viz:dole u mě v podpisu.
PS:ale furt je o dost epší levné Fujitsu-Siemens než levný Medion,Clevo atd.
To rozhodně tedy ANO.
Ale nevím když vemeš že přidáš 3000kč a máš IBM nebo Toshibu????
Osobně když lowend tak bych připlatil a koupil jednu z výše uvedených.
Pokuď chceš kvalitu+pěkný design doporuči bych Toshibu,pokuď chceš o malonko preciznější provedení+svítlinu-malou baterku+dokonale krytý displej a nevadí ti takový malonko retro obyčejně vyhlížejícíí design ber IBM.
Pokuď nechceš připlácet kup si klidně Fujitsu.
Jinak za ty peníze solidní konfigurace a docela dost slušný na práci na druhou stranu zde na foru se Fujitsu nějak nedoporučují a já bych ho taky moc nedoporučoval.
Ale znám lidi co mají i levné Fujitsu ve firmě a taky někoho kdo jej má doma a říkají že jsou spokojení prý jsou neporuchové -kvalita za málo kaček.
Osobně bych spíše koupil klidně to nejlevnější co nabízejí výrobci viz:dole u mě v podpisu.
PS:ale furt je o dost epší levné Fujitsu-Siemens než levný Medion,Clevo atd.
To rozhodně tedy ANO.
Ale nevím když vemeš že přidáš 3000kč a máš IBM nebo Toshibu????
Osobně když lowend tak bych připlatil a koupil jednu z výše uvedených.
Pokuď chceš kvalitu+pěkný design doporuči bych Toshibu,pokuď chceš o malonko preciznější provedení+svítlinu-malou baterku+dokonale krytý displej a nevadí ti takový malonko retro obyčejně vyhlížejícíí design ber IBM.
Pokuď nechceš připlácet kup si klidně Fujitsu.
Naposledy upravil(a) Luk dne stř 12. říj 2005, 21:58, celkem upraveno 1 x.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze v tehle cenove kategorii patri FSC k tem lespim znackam...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník