povazujem za nevydareny vtipJiri Drak píše: a nebo ze mas v PC plno haveti a posilas svoje data do celeho sveta.
mailove adresy
- EGRES
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Wilik
- Administrátor
No, takze jak uz bylo receno, zakazani zobrazeni emailove adresy funguje korektne a nikdo z beznych uzivatelu ji nevidi.
O tom, jak lze ziskat tvoji emailovou adresu bychom tu mohli napsat spousty radku, ale myslim, ze muzu zcela zodpovedne rict, ze nikdo z nas zadnemu spam serveru tvoji adresu neposkytnul a ani sam ti na ni nic neposila. To jestli ti prijde spam, virus ci co dalsiho opravdu neni na nas.
Ja sam mam email stejne nezobrazeny jako ty a za 2 roky zde mi prislo snad (jen) 10 spamu celkem - a urcite nikoho nepodeziram.
O tom, jak lze ziskat tvoji emailovou adresu bychom tu mohli napsat spousty radku, ale myslim, ze muzu zcela zodpovedne rict, ze nikdo z nas zadnemu spam serveru tvoji adresu neposkytnul a ani sam ti na ni nic neposila. To jestli ti prijde spam, virus ci co dalsiho opravdu neni na nas.
Ja sam mam email stejne nezobrazeny jako ty a za 2 roky zde mi prislo snad (jen) 10 spamu celkem - a urcite nikoho nepodeziram.
- EGRES
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- EGRES
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Wilik
- Administrátor
Neco se s tim udelat urcite da - ale ne tady na foru. Tvoji adresu vidi jen admini a modi a ti tobe zadny email neposilali. V posledni dobe i me prislo o par emailu vic nez obvykle - a ani moje adresa neni bezne videt.EGRES píše:da sa s tym nieco spravit ? lebo mi opatovne zacali chodit vyrusy a nepaci sa mi to, nakolko to je jedna z rychlejsich ciest do spamlistov
Forum, ani jeho clenove, s tim nemuzou nic udelat.
- EGRES
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
:) ja mam totiz pocit, ze admini a modi na fore tohoto typu by mali vediet nieco o zabezpeceni/virusoch...... nehovoriac, ze toto je jedine forum, kde sa mi nieco taketo stalo
ked to nieje taktnute, tak to nie je moje
alias psychopat v akcii....
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim

- zombux
- Odborník PCT
problém bych opravdu viděl u tebe, kdyby tohle byl paušální problém, asi by řvalo víc lidí
konkrétně mně nechodí nic...

Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- sheriff.wiggum
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
nechci do tebe nejak hucet, ale pokud mas tu adresu jen a jen tady na foru a nema ji zadny tvy znamy, tak projed pc protoze zarucene tam mas bordel, pripadne lozis tam kam nemas a nektery ze serveru ti vybral kolacek kde jsi mel mail. ale o co se to vubec snazim, si na freemailu a nadavas. mno holt to je tezky.
- EGRES
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
:) zasvineny komp urcite nemam (ale pre istotu preverim)
freemail je mi trosku cudzi, nakolko mam domenovy kos > a aj vdaka tomu mozem mat na kazdom fore/kazdej registracii inu mailovu adresu
//pripadne mozem dat aj cas+ip z ktorej to bolo odoslane
freemail je mi trosku cudzi, nakolko mam domenovy kos > a aj vdaka tomu mozem mat na kazdom fore/kazdej registracii inu mailovu adresu
//pripadne mozem dat aj cas+ip z ktorej to bolo odoslane
ked to nieje taktnute, tak to nie je moje
alias psychopat v akcii....

- sheriff.wiggum
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- EGRES
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele: