AZUREUS - Bittorent, problem s portom chyba NAT
- Cpk
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
AZUREUS - Bittorent, problem s portom chyba NAT
MAM taky problem s azureusem, sale mi hlasi ked som testoval port ze Chyba NAT....a myslim ze preto mi tak rychlost koliše...
pri torenttoch mam zlteho smajlika...
neviete mi niekto pomôct,?
mam XP pro SP2
mam XP pro SP2
- Shit
- Odborník PCT

- Half-Death
- Začátečník

Re: AZUREUS - Bittorent, problem s portom chyba NAT
To ti pise proto, ze nejsi z internetu dostupny (jsi za nejakym firewallem). Bud propustis nejake porty (google - port forwarding), a cislo potom napises do nastaveni, nebo holt to nechas tak, jak to je, a pojede ti to pomalu.Cpk píše:MAM taky problem s azureusem, sale mi hlasi ked som testoval port ze Chyba NAT....a myslim ze preto mi tak rychlost koliše...
mam XP pro SP2
- Cpk
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: AZUREUS - Bittorent, problem s portom chyba NAT
aha...tak to môzem skusit a jak ich mam propustit,?Half-Death píše:To ti pise proto, ze nejsi z internetu dostupny (jsi za nejakym firewallem). Bud propustis nejake porty (google - port forwarding), a cislo potom napises do nastaveni, nebo holt to nechas tak, jak to je, a pojede ti to pomalu.Cpk píše:MAM taky problem s azureusem, sale mi hlasi ked som testoval port ze Chyba NAT....a myslim ze preto mi tak rychlost koliše...
mam XP pro SP2
napis mi prosimta celu cestu nato....teda aspon skus...
- shadow
- Středně pokročilý

Už jsme ti myslím odpovídali vcelku rozsáhle v tomto threadu - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... hlight=nat
tak proč zakládáš v podstatě další duplicitní thread?
Jinak 2 Shit: nevím, jaký by měl být jako z hlediska NATu mezi jednotlivými klienty rozdíl?
tak proč zakládáš v podstatě další duplicitní thread?
Jinak 2 Shit: nevím, jaký by měl být jako z hlediska NATu mezi jednotlivými klienty rozdíl?
show must go on..
- zombux
- Odborník PCT

- shadow
- Středně pokročilý

Jenže, jak jako chceš klientem NAT ovlivňovat. V klientu si nastavíš maximálně port, přes kterej ti pojede Bittorent....zombux píše: možná v tom že některej to umožňuje rozumně nastavit a jinej ne
NAT znamená překládání síťových adres a pokud mu to hlásí NAT error, tak to znamená, že je za nějakým routerem, kterej mu správně nepřekládá IP adresu jeho compu na a z IP adresy jeho routeru pro okolní síť (internet). Nebo říkám něco špatně ?
show must go on..
- zombux
- Odborník PCT

- Shit
- Odborník PCT

Mrkni po P2P fórech...shadow píše:Jinak 2 Shit: nevím, jaký by měl být jako z hlediska NATu mezi jednotlivými klienty rozdíl?
(Čínsky jaksi neumím, ale věřím tomu, že by na to číňané uměli i dobře odpovědět a otázku i odpověď "vědecky" zdůvodnit...
- shadow
- Středně pokročilý

- Half-Death
- Začátečník

Azureus
Pokud router umi UPnP, tak si porty dokaze Azureus nastavit sam.Shit píše:Mrkni po P2P fórech... ;-) Přesný důvod nevím, ale je to tak - testováno ve SHQL (Shit Hight Quality Laboratory :lol: ). Asi k tomu NATu přistupují nějak jinak.... Nevím proč, ale je to tak...shadow píše:Jinak 2 Shit: nevím, jaký by měl být jako z hlediska NATu mezi jednotlivými klienty rozdíl? :)
(Čínsky jaksi neumím, ale věřím tomu, že by na to číňané uměli i dobře odpovědět a otázku i odpověď "vědecky" zdůvodnit... :oops: ). V těchto věcech je Čína No.1.
- zombux
- Odborník PCT

Re: Azureus
UPnPHalf-Death píše:Pokud router umi UPnP, tak si porty dokaze Azureus nastavit sam.Shit píše:Mrkni po P2P fórech...Přesný důvod nevím, ale je to tak - testováno ve SHQL (Shit Hight Quality Laboratory
). Asi k tomu NATu přistupují nějak jinak.... Nevím proč, ale je to tak...
(Čínsky jaksi neumím, ale věřím tomu, že by na to číňané uměli i dobře odpovědět a otázku i odpověď "vědecky" zdůvodnit...). V těchto věcech je Čína No.1.
ignorelist: kremrole a dezoláti