Far Cry
Moderátor: Baneshee
- Isghole
- Začátečník

-
- tnt_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nemůžu spustit kampaň
Mohol by to vyriesit nejaky patche http://download.hrej.cz/force-download?id=4356 patche v1.32 (21MB)Alechandro píše:Ahoj všichni,
včera jsem si koupil za 299 Far Cry s českým dabingem, nainstaloval, ale nejde mi spustit kampaň. Vždycky se akorát přehraje to úvodní intro a pak se to samo bez jakékoliv hlášky vypne zpátky do windows. Zkoušel jsem to 2x odinstalovat a zase nainstalovat, ale pořád to stejný. Nevíte náhodou co by s tím mohlo být?
Dík
Potom ma uz nenapada nic okrem reinstall windows.
- Deathwalker
- Začátečník

ve video options FC je jakasi moznost vyberu vzhledu hry(napr. v zime).newim jestli sem to spravne pochopil ale jestli jo,tak bych to rad stahl. nejdou ty mody nekde stahnout???dik
Zákl. Deska: ASUS P5LD2 i945P | Procál: Pentium D 805 2.66@3.2GHz FSB533@640MHz BOX(56C)| Paměti: A-Data II 2x256MB 533MHz | HDD: Seagate Baracuda 20GB 7200 ot./min. | Removable HDD: old Seagate 2GB | Grafárna:ASUS EXTREME X700 400/700@440/840 MHz |
Zvuk: SB Live! 5.1 | CD/DVD -RW: ---No dvd-ROM---:-((( OS: Wokna XP Profi SP2
3DMark03 - points(default)
3DMark03 - points( OC )
3DMark03 - points( OC )
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Deathwalker
- Začátečník

jj, stahl sem ho a nainstaloval a vsechno jede
Zákl. Deska: ASUS P5LD2 i945P | Procál: Pentium D 805 2.66@3.2GHz FSB533@640MHz BOX(56C)| Paměti: A-Data II 2x256MB 533MHz | HDD: Seagate Baracuda 20GB 7200 ot./min. | Removable HDD: old Seagate 2GB | Grafárna:ASUS EXTREME X700 400/700@440/840 MHz |
3DMark03 - points( OC )
3DMark03 - points( OC )
- Mirkana
- Začátečník

-
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ten Cartoon je ve Far Cry odjakživaJackiii píše:No ja tam mel jakysi mody taky..jako treba Cartoon atd..ale nic sem neistaloval jinyho krome patche 1.3
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
- Inferno
- Začátečník

Nejede po LAN
Nemate nekdo zkusenosti s hranim teto hry pres hamachi?Me to totiz pise ze nelze pripojit kserveru kvuli ip adrese nebo co.Nesetkali se nekdo stim?A hlavne co stim jak to rozchodit.Diky
- Mirkana
- Začátečník

-
Re: Nejede po LAN
taky mám stejnej problém nevíte nekdo co s tím?,dikyInferno píše:Nemate nekdo zkusenosti s hranim teto hry pres hamachi?Me to totiz pise ze nelze pripojit kserveru kvuli ip adrese nebo co.Nesetkali se nekdo stim?A hlavne co stim jak to rozchodit.Diky
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
- kuavik
- Mírně pokročilý

nemáte někdo tušení, proč se mi v poslední době rapidně zhoršil ping na oficiální servery ubisoftu (z cca 25 na 150) ? na ostatní servery, kde byl ping dobrý je to při starém mezi 25 - 32.
pripojení jsem testoval a temer nekolisa 1024/256 kbps, nejdříve jsem myslel, že se zhoršil server, ale ostatní mají kromě mě pingy dobré
nemuže to něco blokovat, nebo je na vině poskytovatel, nemate podobné zkušenosti
diky
pripojení jsem testoval a temer nekolisa 1024/256 kbps, nejdříve jsem myslel, že se zhoršil server, ale ostatní mají kromě mě pingy dobré
nemuže to něco blokovat, nebo je na vině poskytovatel, nemate podobné zkušenosti
diky
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
poradi nekdo jak spustit farcry po nettu,,nemam ori..,,chci jenom vyskouset,,tak jestli ma nekdo skusenost ,,snad nejste vsichni svati originalove,diky vsem
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- tom01
- Mírně pokročilý

- Yosr/cz/
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
zdravim vsechny mam dotaz ted sem si koupil far cry muj kamos taky a mame stejny problem kdyz hraju tak se me ve hre asi kazdych deset minut hra kousne zcerna obrazovka napise me se ze vpu recover provedl reset grafikyho akceleratoru kamosovi to dela to samy zkousel sem prehrat ovladace a je to stejny mam sempron 2,6 soc A a graf ATI 9600xt fireblade od sapphire kanos ma 9600pro taky sapphire kdybyste nahodou vedeli cim by to mohlo byt tak prosiím pisnite dik
cuzzzz allll red dwarf is the best
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Yosr/cz/
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Jara
- Začátečník

Far Cry - online
Koupil jsem originálku této hry a nemůžu rozjet hru po internetu. Zaregistroval jsem se na stránkách ubisoftu, ale nechce mne to připojit. Zřejmě bych měl někam zadat seriové číslo hry, ale nevím kam.
Díky za odpověď.
Díky za odpověď.
NAS4Free:Procesor: Atom 330, MB:Zotac IONITX A-E, RAM: 2x2GB Zeppelin Gold 800MHz, 2TB HDD:,
- riselie
- Nováček

-
Punk buster
Po nainstalování patche 1.33 jsem multiplayer konečně rozjel ale po připojení hraji asi tak dvě minuty a pak mě server odpojí a napíše:
You have been kicked via Punk Buster(For 0 minutes)
PB INIT FAILURE
Nevím co to znamená.Pomozte!!!!!
Předem dík za odpověď
PB INIT FAILURE
Předem dík za odpověď
- kuavik
- Mírně pokročilý

Re: Punk buster
jj stím mám svých zkušeností, PB je pěkně na ho...riselie píše:Po nainstalování patche 1.33 jsem multiplayer konečně rozjel ale po připojení hraji asi tak dvě minuty a pak mě server odpojí a napíše:
PB INIT FAILURE
Předem dík za odpověď
každopádně si přečti všechny moje posty zde
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... &start=280
snad to pomůže
pokud umíš anglicky, tak většinu problémů řeší toto forum
http://forums.ubi.com/eve/ubb.x?a=frm&s ... =452106891
například i to, že když máš velký ping nebo málo bodů ze hry, tak tě PB může vykopnout a uvolnit místo pro člena klanu, atd.
mě se stále sem tam stane, že to spadne, ale nemusí být vůbec chyba u tebe, (pb občas blbne nebo tvůj poskytovatel má kolísání apod)
ale pokud pravidelně aktualizuješ PB, tak budeš hrát vklidu bez výpadků
- lolo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nejlepšia strielačka
Podla mna je to najlepšia akčná strielačka ktorú som dedy hral.Prepracovaná grafika a po zvukovej stránke tiež nie je jej čo vytknúť.Aj umelá inteligencia je na dobrej úrovni.No niektoré misie sú dosť náročné 
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
když tak, tak zkus vypnout ten VPU Recover...Yosr/cz/ píše:zdravim vsechny mam dotaz ted sem si koupil far cry muj kamos taky a mame stejny problem kdyz hraju tak se me ve hre asi kazdych deset minut hra kousne zcerna obrazovka napise me se ze vpu recover provedl reset grafikyho akceleratoru kamosovi to dela to samy zkousel sem prehrat ovladace a je to stejny mam sempron 2,6 soc A a graf ATI 9600xt fireblade od sapphire kanos ma 9600pro taky sapphire kdybyste nahodou vedeli cim by to mohlo byt tak prosiím pisnite dik
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus