NAT

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
->Mike<-
Nováček
Nováček

NAT

Příspěvek od ->Mike<- »

Mam router SMC7904BRB a potreboval by som nastavit nat ale ked vojdem do tejto zalozky a dam virtual server tak mi vyhodi iba hlavicku tabulky cize nemozem do nej vpisovat ziadne udaje. Neviete cim to moze byt ? Skusal som aj update firmwaru lebo som si najskor myslel ze je chyba v nom ale nebola. Este ma napada funguje nat aj ked nepouzivam dhcp server lebo ja mam pridelene ipcky manualne koli tomu ze niektory na sieti nemaju net. A to je moja dalsia otazka ako zablokovat pristup na net bez toho aby som zamedzil pristup na siet. Skusal som filtrovanie mac alebo ip adries ale odpisal som tym aj siet. Spravil som to iba tak ze som na pc bez netu nenastavil branu a adresu dns servera.
Half-Death
Začátečník
Začátečník

Re: NAT

Příspěvek od Half-Death »

->Mike<- píše:Neviete cim to moze byt ? A to je moja dalsia otazka ako zablokovat pristup na net bez toho aby som zamedzil pristup na siet.
Zapnout by ti to melo jit at mas zapnute DHCP nebo ne. Jestli je to jen nejaky neklikaci seznam, tak to musis jeste nekde povolit (zatrhnout ci kliknout).
Pri zapnuti firewallu to nabidne block list, kde specifikujes, ktere adresy muzou kdy pristupovat na net. (btw, mas to v manualu)
->Mike<-
Nováček
Nováček

Příspěvek od ->Mike<- »

Stacilo vypnut pc firewall a uz tu tabulku zobrazilo celu :)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“