Chlazení nForce 4 na K8N Platinum SLI

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Reptile
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Reptile »

Petr Přibyl píše:Jeste bych mel dotazecek ohledne teplot jaky tam mate(skrin/chip na MB) a zda nekdo na tom ma pasiv Primecooler PC-NB1 chlazeny jen pasivne a jakou ma teplotu a zda je to stabilni a do kolika stupnu by to melo byt v poradku aby se ten cipecek neusmazi.
Mno mam 3Rcase R a cislo si nepamatuju :wink: a na pamětích nic nemam.. .. žadnej chladič a v poho. telotu nefim.. neměřil jsem.

jinak pořád shnim bud neco čim dostanu otačky na 2000-3000tis nebo přímo jinej chladič na chipset s těmito otačkami. thx
CPU:Intel Core i5 2500k @ 4,7GHz - 1,27V Cooler:Thermalright Silver Arrow MB:Asus P8P67 B3 RAM:4x4GB Kingston HyperX 1600Mhz GPU: MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 1820/1780 HDD:Samsung SSD 840 EVO 120GB, Samsung 1TB, Samsung 1,5TB, Seagate 2TB, Seagate 4TB Case:Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx PSU:Seasonic X-560 Gold Writer:Samsung SH-S223C Mouse:Razer Diamondback + Logitech MX 1100 Keyboard:Logitech Cordless Desktop Wave Pro
LuckyLuky
Nováček
Nováček

Příspěvek od LuckyLuky »

Reptile píše:
Petr Přibyl píše:Jeste bych mel dotazecek ohledne teplot jaky tam mate(skrin/chip na MB) a zda nekdo na tom ma pasiv Primecooler PC-NB1 chlazeny jen pasivne a jakou ma teplotu a zda je to stabilni a do kolika stupnu by to melo byt v poradku aby se ten cipecek neusmazi.
Mno mam 3Rcase R a cislo si nepamatuju :wink: a na pamětích nic nemam.. .. žadnej chladič a v poho. telotu nefim.. neměřil jsem.

jinak pořád shnim bud neco čim dostanu otačky na 2000-3000tis nebo přímo jinej chladič na chipset s těmito otačkami. thx
Ahoj, mohl bys pro mě tu teplotu chipsetu s větráčkem změřit? Já už tam mám pasiv a až teď mě napadlo zjistit, jaká tam byla teplota před demontáží větráčku. No a už se mi nechce to vracet jenom kvůli měření zpátky. Díky
Abit AN8, A 64 3000+, 1024 MB RAM, MSI Geforce 6600
Reptile
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Reptile »

mno měřák nemam. jen speedfan. a tam je temperature1 37- procik. a ale pak je tam temp.2 a 3 ale nefim ktera je od cipsetu.

Takže T2-31°C , T3-22°C
CPU:Intel Core i5 2500k @ 4,7GHz - 1,27V Cooler:Thermalright Silver Arrow MB:Asus P8P67 B3 RAM:4x4GB Kingston HyperX 1600Mhz GPU: MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 1820/1780 HDD:Samsung SSD 840 EVO 120GB, Samsung 1TB, Samsung 1,5TB, Seagate 2TB, Seagate 4TB Case:Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx PSU:Seasonic X-560 Gold Writer:Samsung SH-S223C Mouse:Razer Diamondback + Logitech MX 1100 Keyboard:Logitech Cordless Desktop Wave Pro
LuckyLuky
Nováček
Nováček

Příspěvek od LuckyLuky »

Díky za ochotu, ale mám obavy o umístění teplotních čidel na desce - mě taky ukazuje uGuru 33°C SYS, ale chipset to určitě není :)
Abit AN8, A 64 3000+, 1024 MB RAM, MSI Geforce 6600
Olda_rab1
Nováček
Nováček

Moc ste to nevyresily

Příspěvek od Olda_rab1 »

Mam stejny problem s chlazenim Nforce4 ja vy, navic jako nekterym z vas mi nad tim zsr.... ventilaturkem prekazi grafika, a protoze tu se taky pripravuji uchladit nejakym arctic resenim bude to o to horsi. Docela bych si doved predstavyt ze bych to vyresil podobnym stylem jako to resi gigabit na nekterych deskach s heatpipe na jiznim mustku, ale kde najit neco co pude pouzit nebo snadno prispusobit rozmerum a prostorovym moznostem? :onfire:
MSI GT735
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“