cim nalepit pasivy na pamete

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
vaskez
Začátečník
Začátečník

cim nalepit pasivy na pamete

Příspěvek od vaskez »

nazdar chcel by som spitat,mam doma 4 pasivne chladice na pamete,kedysi boli pouzite a paska na nich uz vobec nelepi,chcel by som ich znovu pouzit a neviem ako alebo z cim ich nalepit,prichit na pamete,vie my niekto poradit niake lepidlo alebo niaky sposob ako nato?za pomoc velmi pekne dakujem
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: cim nalepit pasivy na pamete

Příspěvek od Meridius »

vaskez píše:nazdar chcel by som spitat,mam doma 4 pasivne chladice na pamete,kedysi boli pouzite a paska na nich uz vobec nelepi,chcel by som ich znovu pouzit a neviem ako alebo z cim ich nalepit,prichit na pamete,vie my niekto poradit niake lepidlo alebo niaky sposob ako nato?za pomoc velmi pekne dakujem
no, já to vyřešil normální teplovodivou pastou, co dávám pod procesor...ta pasta ty pasivky udrží (pokud to teda nejsou nějaká monstra).
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

řekni váhu pasivků do 100g to pasta povětšinou udrží ok, pokud není extra tuhá a nematlavá :-) (např tuhle ne...
vaskez
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vaskez »

Wiruss píše:řekni váhu pasivků do 100g to pasta povětšinou udrží ok, pokud není extra tuhá a nematlavá :-) (např tuhle ne...

a staci dat chladice hore na kartu ?lebo ked ich dam aj dole neodpadnu mi ked to nalepim len tou pastou?
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

Prodava se na to specialni lepidlo od Zalmanu,teplem se vytvrzuje :wink:
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Já je lepil speciálni teplovodivou lepici oboustrankou ktrerou sem koupil na www.tntrade.cz
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

ja na to mam takovy silikonovy teplovodivy lepidlo..akorat ze lepi jako svine a pak to je desne tezky sundat :D http://www.elchemco.cz/THERMALLY.htm
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Skeeter píše:ja na to mam takovy silikonovy teplovodivy lepidlo..akorat ze lepi jako svine a pak to je desne tezky sundat :D http://www.elchemco.cz/THERMALLY.htm
Tak prave proto doporučuji tu oboustranku :wink:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ale na druhou stranu to perfektne vede teplo ne jak termotransferovi podlozky
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Flegy píše:ale na druhou stranu to perfektne vede teplo ne jak termotransferovi podlozky
To ale speciálni oboustranka také :wink:
pokud bude chtit pasivy nekdy sundat bez poškozni tak je to na nem.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

no abych pravdu rekl tak se mi ty transf. podlozky moc neosvedcili... btw a proc by ty pasivy nekdy sundaval? :?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Flegy píše:no abych pravdu rekl tak se mi ty transf. podlozky moc neosvedcili... btw a proc by ty pasivy nekdy sundaval? :?
Nekoli duvodu, treba reklamace? TO mysliš že ti ji vemou s pasivama? Bude jim jasny že si ji taktoval.
Nebo prodej karty, atd.
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

ale s ty oboustranky to jde dobře sundávat
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
niatheppe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niatheppe »

Kámoš to vyřešil zajímavě, udělal směs teplovodivý pasty a vteřinovýho lepidla. No drží to, ale nevim jestli to splňuje účel, nejspíš taky. Já jsem na to odvahu nenašel. Každopádně už to nesundá :lol: jedině s celou pamětí :wink:
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“