Jak zálohovat poštu z Outlooku

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jak zálohovat poštu z Outlooku

Příspěvek od ElCon »

Mám tu jeden pc a v něm outlook express... potřeboval bych zálohovat poštu .. ale jsem z toho už pološílenej, páč mi to furt nabízí, abych to exportoval do klasickýho outlooku ... z něj se to dá exportovat do jakýhosi formátu, ale s tím komunikuje zase jen outlook, ale express ne ... nevím, co s tím .. pomůže někdo ? neexistuje na to nějakej program ? ...
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
Maverick84
Nováček
Nováček

Příspěvek od Maverick84 »

no ono stačí zazálohovat celej adresář s poštou,jsou to soubory dbx,ja je mam třeba v document and setings/user/localsetings/data aplikaci/identities/a dal to najdeš u sebe jsem to třeba dělal že jsem si je zazálohoval, pak např přeistaloval wokna a vytvořil v outlooku účet se štejnym jménem atd a pak jsem je přepsal-dělal jsem to několikrát a šlo to OK :)
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Maverick84 píše:no ono stačí zazálohovat celej adresář s poštou,jsou to soubory dbx,ja je mam třeba v document and setings/user/localsetings/data aplikaci/identities/a dal to najdeš u sebe jsem to třeba dělal že jsem si je zazálohoval, pak např přeistaloval wokna a vytvořil v outlooku účet se štejnym jménem atd a pak jsem je přepsal-dělal jsem to několikrát a šlo to OK :)
jo .. tak přesně takhle jsem to udělal ..
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

presunuto z OS MS
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
lutor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lutor »

nebo třeba přez prográmek, zálohuje i nastavení outlooku, uctu atd...
napr takovej Outlook Express Backup, akorat myslimze shareware :-/
Lenovo R61 (NF5DFCF) - C2D 2.1GHz, 4GB RAM, nVidia Quadro NVS 140M, 160GB, WinXP
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“