Problém sdílení ve windows XP

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
RedKent
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém sdílení ve windows XP

Příspěvek od RedKent »

Mám problém se sdílením složek. Mam domácí síť. Když chci do sdílených složek jiných uživatelů tak můžu bez problému, ale oni ke mě ne, chce to po nich už. jm. a heslo i když o žádném nevím. Zkoušel jsem nastavovat různý věci aby to bylo bez ochrany atd. ale nepomohlo to. Já tam žádný už. jm. ani heslo nenastavoval. Poraďte please.
AMD Sempron 2500+, 256 RAM, GF2 MX, Asus A7V600-X
SQL_Slammer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SQL_Slammer »

Nejsi tak náhodou admin??
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém sdílení ve windows XP

Příspěvek od Mike.Ace »

RedKent píše:Mám problém se sdílením složek. Mam domácí síť. Když chci do sdílených složek jiných uživatelů tak můžu bez problému, ale oni ke mě ne, chce to po nich už. jm. a heslo i když o žádném nevím. Zkoušel jsem nastavovat různý věci aby to bylo bez ochrany atd. ale nepomohlo to. Já tam žádný už. jm. ani heslo nenastavoval. Poraďte please.
Podobny thread je zde:

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=47977
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
RedKent
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RedKent »

SQL_Slammer píše:Nejsi tak náhodou admin??
Proč bych měl bejt admin?
RedKent
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém sdílení ve windows XP

Příspěvek od RedKent »

Mike.Ace píše:
RedKent píše:Mám problém se sdílením složek. Mam domácí síť. Když chci do sdílených složek jiných uživatelů tak můžu bez problému, ale oni ke mě ne, chce to po nich už. jm. a heslo i když o žádném nevím. Zkoušel jsem nastavovat různý věci aby to bylo bez ochrany atd. ale nepomohlo to. Já tam žádný už. jm. ani heslo nenastavoval. Poraďte please.
Podobny thread je zde:

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=47977
Tak tohle řešení mi nepomohlo
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“