DVD zvuk help

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Kadel
Nováček
Nováček

DVD zvuk help

Příspěvek od Kadel »

Ahoj lidi, mám problém:
Při přehrávání DVD filmů, mám něco španě se zvukem, ozívá se jakési "praskání" :o
Měl sem podezření na kodeky, ale měl sem tam All in 1 , a K-lite a už mám druhou mechaniku a furt to samí. Netuší náhodou někdo co s tim??? :sad: :sad: :sad:
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

A jake přehrávače ?
Kadel
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kadel »

Windows media, a Power DVD....
Teď sem zkusil k-lite 1.38 (asi) a furt to samí... :?
Helstik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Helstik »

A mas pretaktovane CPU?Pouzivas zvukovku ze zakladni desky?Potom by se problem mohl vyslytovat pri pretaktovani CPU kdyz pouzivas zvukovku z desky.Zkus si od nekoho pujcit externi sitovku do PCI a otestovat to.Pripadne zkus flashnout bios novou verzi.
CPU: AMD Ryzen 9 5900X, CPU FAN: Noctua NH-C12P, MB: Aorus, RAM: Kingston 64 GB, SSD NVMe 2+2+4TB, HDD Seagate 16T , VGA: RTX 4070 Super, CASE: Thermaltake Armor VA8000BWS, POWER: Corsair Professional Gold AX850 850W, LCD: Benq 27 4K + Dell 24 4K
Kadel
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kadel »

Přetaktovaný Pc neni. Zvukovka na základovce je, u žádný jiný aplikace tendle problém nevyskytuje...
Na bios flash se necejtim :cry:
Nemůže bejt něco s IRQ?
Helstik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Helstik »

Cago.Co mas za zakladni desku?Jeste by ses mohl podivat na net na stranky vyrobce zakladni desky jestli tam nejsou nejake nove ovladace na zvukovku(pripadne si stahnout i nove ovadace na chipset-ikdyz nevim jestli to ma vliv).Zkousel jsi odebrat ovladace od zvukovky nebo i celou zvukovku a nainstalovat je znovu?Kodeky jako takove jsou spis urcene na AVI.Na dvd prehravani maji prehravace jako je treba Power DVD6 kodeky sve, ale muzu se mylit.Zkus se mrknout na net po nejakem jinem prehravaci a nebo na nejake kodeky urcene pro prehravani DVD.
CPU: AMD Ryzen 9 5900X, CPU FAN: Noctua NH-C12P, MB: Aorus, RAM: Kingston 64 GB, SSD NVMe 2+2+4TB, HDD Seagate 16T , VGA: RTX 4070 Super, CASE: Thermaltake Armor VA8000BWS, POWER: Corsair Professional Gold AX850 850W, LCD: Benq 27 4K + Dell 24 4K
Yngwie-Malmsteen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Yngwie-Malmsteen »

Měl jsem stejný problém. Tak jsem přeinstaloval winy a vše v poho. Jenže pak se problém objevil znovu a vypozoroval jsem, že když jsem kopíroval z dvd rom (tehdy ASUS) a při tom jsem měl puštěný winamp, tak se něco stalo a praskání bylo zase na světě. Problém je v kompatibilitě DVD mechaniky a čipsetu. :x
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“