q3 demo to avi/mpeg
Moderátor: Baneshee
- Apocalyptus
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
q3 demo to avi/mpeg
Hoya! Neviete ci existuje nejaky "easy-way" konvertu q3 demka do avi /mpeg/ inych video formatov podporovanych wmp ? Mam na mysli nejaky program atd. ThanX!
PC: AMD XP 2500+, MB Gigabyte GA-7VA KT400, 512MB DDR400, Sapphire Radeon 9600XT 128MB (500/650), Maxtor 40GB 7.2k, LG GSA4163b, ATX 400W, LCD 17'' Benq
NB: IBM R50e (Link)
NB: IBM R50e (Link)
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
buď frapsem, nebo existuje program na otevření dema (v průzkumníku) a nahrání jednotlivých snímků který pak můžeš pospojovat třeba v bmp2avi. kdybys "ten" program nenašel, tak ho zkusím někde vylovit.
na gamezone ale něco psali.
//edit: tak jsem zapátral na disku a našel to. jmenuje se DSC
http://search1.seznam.cz/search.cgi?mod ... &reason=OK
nevím, jestli odkazy fungují ale zkus
ještě dodam, až budeš to video (snímky) nahrávat, tak zvol menší rozlišení a ne moc velký framerate. ukládá se to v tga což je nekomprimované takže pár vteřin je pár stovek mega
na gamezone ale něco psali.
//edit: tak jsem zapátral na disku a našel to. jmenuje se DSC
http://search1.seznam.cz/search.cgi?mod ... &reason=OK
nevím, jestli odkazy fungují ale zkus
ještě dodam, až budeš to video (snímky) nahrávat, tak zvol menší rozlišení a ne moc velký framerate. ukládá se to v tga což je nekomprimované takže pár vteřin je pár stovek mega
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
fraps nahrava 30s
//mluvil jsem o té nejrozšířenější variantě frapsu. když si ho koupíš, tak proč ne že
//mluvil jsem o té nejrozšířenější variantě frapsu. když si ho koupíš, tak proč ne že
Naposledy upravil(a) sheriff.wiggum dne pon 17. říj 2005, 15:45, celkem upraveno 1 x.
- Rajče
- Mírně pokročilý

plná verze Ti nahraje neomezenej úsek (nebo omezenej volnym místem na disku)sheriff.wiggum píše:fraps nahrava 30s
//Tak to příště napiš, že mluvíš o volně šířitelné verzi, která má omezený funkce, protože když napíšeš jen "fraps nahrava 30s", tak nikdo netuší, že nemluvíš o full verzi...takže vlastně nemluvíš pravdu - proto jsem Tě opravil