Co za Arcticcoolera na Sapphire X800XL?

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Olda_rab1
Nováček
Nováček

Co za Arcticcoolera na Sapphire X800XL?

Příspěvek od Olda_rab1 »

v cenikach na treba czech komputeru sem se akorat u jednoho dovedel ze sedi na x800xl ale ne od sapphire a asuse, sem naivne predpokladal ze teda u jinyho bude ze specielne na x800xl od sapphire sedi a ouha, nikde nic. Zrejme informacni blokada, aneb kup si a vyzkousej. Porad te mi pls nekdo jakej Silencer na X800XL od sapphire sedi. dik ;)
MSI GT735
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Co za Arcticcoolera na Sapphire X800XL?

Příspěvek od Digitaldoom »

Olda_rab1 píše:v cenikach na treba czech komputeru sem se akorat u jednoho dovedel ze sedi na x800xl ale ne od sapphire a asuse, sem naivne predpokladal ze teda u jinyho bude ze specielne na x800xl od sapphire sedi a ouha, nikde nic. Zrejme informacni blokada, aneb kup si a vyzkousej. Porad te mi pls nekdo jakej Silencer na X800XL od sapphire sedi. dik ;)
já mám na Saphire x800XL Hybrid Arctic coling silencer 5 rev 2 a v poho :)
Olda_rab1
Nováček
Nováček

Příspěvek od Olda_rab1 »

Ja ale nemam Hybrid, jestli to ma stejny pcb tak by to mohlo sedet. Jeste mi porad co mam delat s uřvanym ventilaturkem na chipsetu nforce neo4, at mam co delat :D
Naposledy upravil(a) Olda_rab1 dne pon 17. říj 2005, 19:38, celkem upraveno 1 x.
MSI GT735
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

Digitaldoom píše:
Olda_rab1 píše:v cenikach na treba czech komputeru sem se akorat u jednoho dovedel ze sedi na x800xl ale ne od sapphire a asuse, sem naivne predpokladal ze teda u jinyho bude ze specielne na x800xl od sapphire sedi a ouha, nikde nic. Zrejme informacni blokada, aneb kup si a vyzkousej. Porad te mi pls nekdo jakej Silencer na X800XL od sapphire sedi. dik ;)
já mám na Saphire x800XL Hybrid Arctic coling silencer 5 rev 2 a v poho :)
mám taky a spokojenost :) :)
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“