btw nechce sa mi formatovat znovu
Ako vymazat druhy windows?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Mikee
- Začátečník

Ako vymazat druhy windows?
Ahojte. po nekonecnom odhodlavani sa ze sformatujem hard som to konecne spravil. sformatoval , zacal instalovat prvu polovicu xpcka a restartol. ale nedaval som pozor a ked siel instalovat druhu polku tak sa ma spytal ze ci chcem znova nabootovat a ja som blbec dal ze hej... takze zacal odznova... takze teraz mam jeden plny windows , udatnuty s sp2 a so vsetkym co som potreboval ale pri zapati kompu sa ma pyta jaky z dvoch Xpcok chcem spustit. neviete ako to vymazat ? neda sa to v registroch? zdvojenu zlozku windows som vymazal ale stale sa to pyta.. dik za kazu radu.
Acer TimelineX 13.3" 3820T
- Cpk
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ako vymazat druhy windows?
neinstaloval si to druhy krat dniekde inde,??Mikee píše:Ahojte. po nekonecnom odhodlavani sa ze sformatujem hard som to konecne spravil. sformatoval , zacal instalovat prvu polovicu xpcka a restartol. ale nedaval som pozor a ked siel instalovat druhu polku tak sa ma spytal ze ci chcem znova nabootovat a ja som blbec dal ze hej... takze zacal odznova... takze teraz mam jeden plny windows , udatnuty s sp2 a so vsetkym co som potreboval ale pri zapati kompu sa ma pyta jaky z dvoch Xpcok chcem spustit. neviete ako to vymazat ? neda sa to v registroch? zdvojenu zlozku windows som vymazal ale stale sa to pyta.. dik za kazu radu.
ked si to znova instaloval by sa ti mali len prepisat ty existujuce subory..
- zombux
- Odborník PCT

- Mikee
- Začátečník

- Dony
- Středně pokročilý

- Mikee
- Začátečník

- Dony
- Středně pokročilý

- Cpk
- Začátečník