Problém s instalací a padáním her

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ErrorMaster
Nováček
Nováček

Problém s instalací a padáním her

Příspěvek od ErrorMaster »

Big,big problém.Mám nenažranyho 3Ghzovího prescota na desce intel glen ridge D915PGN osazenou PCIe Inno3d GeForce6600GT,1Gb ram(4x 256).....vždy když spustim hru (doom3,Warhammer:DoW,Warcraft3 nebo jakoukoli jinou) po 10-30 minutach hry se ukončí s hláškou "spouštěcí soubor....ten a ten....provedl neplatnou operaci a byl ukoncen",někdy mi hra pri instalaci píše,že má konflikt se souborem"data1.cab".Před GF6600GT jsem měl Ati radeon x600pro 256 PCIe a mel jsem obdobné problémy,co s tim_Může to být PCIexpres? :(

//edit: shadow: změna názvu threadu
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Měl jsi to spíš hodit do Počítačových sestav. Paměti jsi měl u obou sestav stejný ? Jako první bych otestoval je ... zkus je projet memtestem.

Tady je thread co dělat při nestabilním PC http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=21622

EDIT : A taky tomu dej trochu rozumnější název (srry shadow :oops: )

//edit: shadow: zatím to nechme v této sekci.
Goldnoob team proud member!
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Stáhni si třeba trial TuneUp Utilities a nech si tím projet systém na bordel....

Jinak bych to asi viděl na reinstall Windows...
show must go on..
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

A kolikatku mas zdroj a od koho je?
Riss
Nováček
Nováček

Příspěvek od Riss »

1) nepíšeš, jestli to máš přetočené
2) vyzkoušej memtest
3) co teploty ?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Zkus to projet Prime95 vypadá to na zdroj, pokud to neni softwarove, což zjistiš prave Prime95.
Když necháš jet 3dMark ve smyčce treba 4h tak nic???
Teploty?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s instalací a padáním her

Příspěvek od Mirkana »

ErrorMaster píše:Big,big problém.Mám nenažranyho 3Ghzovího prescota na desce intel glen ridge D915PGN osazenou PCIe Inno3d GeForce6600GT,1Gb ram(4x 256).....vždy když spustim hru (doom3,Warhammer:DoW,Warcraft3 nebo jakoukoli jinou) po 10-30 minutach hry se ukončí s hláškou "spouštěcí soubor....ten a ten....provedl neplatnou operaci a byl ukoncen",někdy mi hra pri instalaci píše,že má konflikt se souborem"data1.cab".Před GF6600GT jsem měl Ati radeon x600pro 256 PCIe a mel jsem obdobné problémy,co s tim_Může to být PCIexpres? :(

//edit: shadow: změna názvu threadu
dělal jsi reinstal win při vyměně VGA??ja jen že jsem měl stejnej problém a vyřešil jsem to že jsem reinstal WIN.
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
ErrorMaster
Nováček
Nováček

Příspěvek od ErrorMaster »

Díky všem za pomoc.Zaměřil jsem se na paměti (4x 256),2x jiny výrobce,takže jsem tam nechal jen ty 2 od stejneho vyrobce a problem je vyřešen,akorat mam ted o 512 mega RAMky miň :(
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“