//edit: shadow: změna názvu threadu
Problém s instalací a padáním her
Moderátor: Baneshee
- ErrorMaster
- Nováček

-
Problém s instalací a padáním her
Big,big problém.Mám nenažranyho 3Ghzovího prescota na desce intel glen ridge D915PGN osazenou PCIe Inno3d GeForce6600GT,1Gb ram(4x 256).....vždy když spustim hru (doom3,Warhammer:DoW,Warcraft3 nebo jakoukoli jinou) po 10-30 minutach hry se ukončí s hláškou "spouštěcí soubor....ten a ten....provedl neplatnou operaci a byl ukoncen",někdy mi hra pri instalaci píše,že má konflikt se souborem"data1.cab".Před GF6600GT jsem měl Ati radeon x600pro 256 PCIe a mel jsem obdobné problémy,co s tim_Může to být PCIexpres? 
- Thellwin
- Administrátor

Měl jsi to spíš hodit do Počítačových sestav. Paměti jsi měl u obou sestav stejný ? Jako první bych otestoval je ... zkus je projet memtestem.
Tady je thread co dělat při nestabilním PC http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=21622
EDIT : A taky tomu dej trochu rozumnější název (srry shadow
)
//edit: shadow: zatím to nechme v této sekci.
Tady je thread co dělat při nestabilním PC http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=21622
EDIT : A taky tomu dej trochu rozumnější název (srry shadow
//edit: shadow: zatím to nechme v této sekci.
Goldnoob team proud member!
- shadow
- Středně pokročilý

- Riss
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Mirkana
- Začátečník

-
Re: Problém s instalací a padáním her
dělal jsi reinstal win při vyměně VGA??ja jen že jsem měl stejnej problém a vyřešil jsem to že jsem reinstal WIN.ErrorMaster píše:Big,big problém.Mám nenažranyho 3Ghzovího prescota na desce intel glen ridge D915PGN osazenou PCIe Inno3d GeForce6600GT,1Gb ram(4x 256).....vždy když spustim hru (doom3,Warhammer:DoW,Warcraft3 nebo jakoukoli jinou) po 10-30 minutach hry se ukončí s hláškou "spouštěcí soubor....ten a ten....provedl neplatnou operaci a byl ukoncen",někdy mi hra pri instalaci píše,že má konflikt se souborem"data1.cab".Před GF6600GT jsem měl Ati radeon x600pro 256 PCIe a mel jsem obdobné problémy,co s tim_Může to být PCIexpres?
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
- ErrorMaster
- Nováček

-