Winamp a .wma - PLS HELP

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Apache
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Winamp a .wma - PLS HELP

Příspěvek od Apache »

Zdrawim vseci tuningare :-)

Vim ze je to stupidni otazka, ale jak mam udelat aby me Winamp 5 prehraval windows media audio. Mam par alb v tomhle poj*banym formatu a vubec nevim co s tim a nechci kvuli tomu pouzivat WMP to jako vubec :-D ... nainstaloval jsem uz takovejcho kodeku, hledal jsem tady na foru a porad to nemuzu vyresit. Pls kdyby me nekdo pomohl byl bych moc vdecnej.

Peace 4 all. Apache
totot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od totot »

hm pokial mas nainstalovane kodeky tak myslim, ze by to malo slapat.

Mozes prekonvertovat tie wma subory na mp3?

Ak mas nainstalovany winamp lite tak ten nema podporu wma. Potrebujes nainstalovat full bundle alebo pro verziu. :wink:

Pokial viem pro je platena ale full by mala byt zdarma. :-D
Asus z96
core duo@2.0GHz,2GB 667Mhz DDR dual channell,Ati x1600,80GB HDD @ 7200rpm
" there is no limit to stupidity "
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

dej do winampu plugin pro přehrávání WMA, to by mělo bejt nejlepší řešení imho
ignorelist: kremrole a dezoláti
Apache
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apache »

Kdyz ja fulla mam a plugin pro .wma jsem si stahnul :( proto jsem zavital jsem na forum, pac uz si newim vubec rady :/

Rad bych prevedl .wma na mp3 to by byl problem vyresenej a ze me to neprehrava .wma bych vubec neresil. Jenze microsoft ma licensi na ten svuj format a prevest ho na .mp3 neni vubec zadna sranda.

Kdyby treba nekdo vedel o nakym navodu jak to prevyst at mi sem pls hodi link.

Peace
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Apache píše:Kdyz ja fulla mam a plugin pro .wma jsem si stahnul :( proto jsem zavital jsem na forum, pac uz si newim vubec rady :/

Rad bych prevedl .wma na mp3 to by byl problem vyresenej a ze me to neprehrava .wma bych vubec neresil. Jenze microsoft ma licensi na ten svuj format a prevest ho na .mp3 neni vubec zadna sranda.

Kdyby treba nekdo vedel o nakym navodu jak to prevyst at mi sem pls hodi link.

Peace
je to sranda :) například dbPowerAmp Music Convertor tohle zvládá levou zadní ;-)
Apache
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apache »

oka tak ja to du vyzkkouset. Dik za tip :P
Apache
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apache »

Tak newim jestli sem takova lama, ale ja to proste nemuzu previst. Ten program sem ted instalnul a treba mp3jky to v klidu najde a muzu s nima delat co chci, ale jakmile tam chci dat slozku z .wma tak se to chova jako kdyby tam nebyly zadny soubory :-( achjoooo
Apache
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apache »

Jooo diky kamo :-) uz je to oka. Stacilo jen nainstalovat spravyny kodeky na ktery me sam ten program hodil odkaz. Moc, moc diky.

PEACE
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Apache píše:Jooo diky kamo :-) uz je to oka. Stacilo jen nainstalovat spravyny kodeky na ktery me sam ten program hodil odkaz. Moc, moc diky.

PEACE
jj. jen doplním že dbPowerAmp má na webu hodně slušnou zásobu kodeků, na převádění fajlů ideální. a ještě jedna věc, nejsem si jist jestli enkodér do MP3 po nějaký době nevyprší :? ale to je celkem fuk, OGG to jistí
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

presunuto z OS MS
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“