Solidni OC
http://www.mvktech.net/content/view/2328/0/1/9/
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

ledacos ti půjde v 1600x1200 s AA a AF. fps poznáš, když budeš měnit detaily.honzanun píše:Poznám nějakej znatelnej rozdíl, když svoji R9800Pro nahradím X800XL?
Mám sestavu XP@2200Mhz, NF-7S, 1GB RAM....

kupim tu sapphiru, co ked bude jadro R480, pojde solidne nataktit na +-550godlike píše:U nas se da koupit HIS IcQ+silencer za 6700kc.Vlastne se vyplati vic nez Fireblade kvuli silenceru..pameti jsou taky 1,6.
Solidni OC![]()
http://www.mvktech.net/content/view/2328/0/1/9/

Nevim o tom, ze by se dodavala karta s DVD prehravacemCorpse Grinder píše:No ja mam Sapphire X800GTO z czech computers. Jadro R480, chladic medeny, tichy, max teploty po natakteni 75 stupnu. http://shop.computershop.cz/eshop/img.asp?attid=23138
Taktovani cipu nic moc..jen 515 stabilne, na 525 uz zamrza. Pameti az 620. Stabilne 610 bez viditelnych fragmentu (i kdyz Atitools najde od 560 vys). Brutalne pecou, pri pretaktovani ve vytizeni se na nich neda udrzet ruka dyl jak sekundu. Na mym PC jsem dosah v 3d marku 2003 peknych 11300 bodu.
Stvou me ale dve veci:
-Grafika ma na sobe 4 pinovy konektor a na baleni je napsano, ze by zdroj mel mit specialni konektor, ale ten na mem Fortronu 350W neni a ke grafice jsem zadnou redukci taky nedostal! A jede to i bez toho napajeni! Myslim, ze s nim by to slo taktit vic. Na krabici je presne
napsano: Connection to the system power supply is required. The power supply should have a specialized 12V graphics card power connector. Co s tim?
-Objednal jsem si z CC velke baleni, ve kterem melo byt DVD s hrama a DVD prehravac. Misto toho jsem dostal jen male. Navic i na krabici je napsano: DVD playback requires DVD drive, pricemz tam zadne DVD neni.
Myslite si ze s tim lze neco delat?

16 pipek jde otevrit zatim jen na GTO2Mossad píše:uwazuju nad x800gto saphhirem fireblade a nebo his iceq turbo...
his je cca o 1k+ drazsi (zas ma ten chladic), debatovat o nem nebudem , mel sem kdysi x800 iceq a je to bezkonkurencne nejlepsi chlazeni vga jaky sem kdy widel (zalmany sem nemel), nebot nasavani vzduchu in a foukani ven se jevi jako genitalni napad...
nicmene v podstate jde o toto - u tech FB od sapphiru by mohlo jiti nakukat ten bios s 16 pip a ten FB by taktez jako gto2 mel mit pridavny konektor, takze se ptam jak to tam stim je, pokud by mel ten sapphire jen pameti tak beru toho hise (ale ten zas nepujde otevriti asi ze...)
thnx za rady

GTO2 jdeMossad píše:no mozna sem to blbe napsal ale ty gto2 maj zatim ve 100% pripadu funkcni jadra i po otevreni na 16pip a pridavne napajeni, takze se da rict ze ti vyrobce (f tomto pripade sapphire) dava 100% zaruku full 16pip karty... aspon tak sem to pochopil ja... treba sem to blbe pochopil, nicmene to neresi muj dotaz na ten fireblade edition, jak to s nim je / neni... da li se nan aplikovati stejny bios jako na tu gto2...

Bohuzel dle obrazku zde z galerie na Sapphire webu prid. konektor verze Fireblade nema.Mossad píše:no mozna sem to blbe napsal ale ty gto2 maj zatim ve 100% pripadu funkcni jadra i po otevreni na 16pip a pridavne napajeni, takze se da rict ze ti vyrobce (f tomto pripade sapphire) dava 100% zaruku full 16pip karty... aspon tak sem to pochopil ja... treba sem to blbe pochopil, nicmene to neresi muj dotaz na ten fireblade edition, jak to s nim je / neni... da li se nan aplikovati stejny bios jako na tu gto2...