Bublina aktualizace Win Xp

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
tominekk
Nováček
Nováček

Bublina aktualizace Win Xp

Příspěvek od tominekk »

Mám Win XP s SP2 a vadí mi zobrazená ikona na hlavním panelu značící automatické aktualizace (AA). Po každém zapnutí PC a i během práce na něm se mi donekonečna ukazuje bublina informující mě o aktualizacích. Stejně je nikdy nestáhnu a ikdyž AA vypnu uvítá mě bublina říkajíc, že AA je vypnuto.
Netuší někdo jak se tohoto zbavit?
Úplné odstranění všech bublin ale nechci, protože některé jsou vcelku důležité. Jde mi jen o tu s AA.
Díkec moc
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Ovládací panely - centrum zabezpečení - změnit způsob......
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

mne niekedy vyskoci ta bublina a hlasi ze firewall outpost je vypnuty inokedy len tie aktualizacie ze su vypnute..firewall mam vypnuty ale s outpostom som nic nerobil tak som na pochybach ci ho mam zapnuty ,lebo predpokladam ze ked tam nastavim vypnut firewall tak to znamena ze som vypol windowsacky a outpost funguje.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

ona ta bublina nekdy staci vyskocit driv, nez se vsechno inicializuje (antivir, firewall...)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

ale ked mam v centre zabezpecenia vypnuty firewall tak to znamena ze je vypnuty agnitum outpost alebo windowsacky firewall?
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“