Pojistka,záklapka u displeje...

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Pojistka,záklapka u displeje...

Příspěvek od Luk »

Ahoj,budu se ptát na blbost ale i tak bud rád že se optám a že mě ěnkdo odpoví.
Mám repas Toshibu Tecra je skvělá,slušně vybavená na to že je už nějaký pátek stará,magnesium+hliník a je nádherná a celkem jsem spokojen.
ALE....
Mám uprostřed víka na notebooku posuvnou pojistku-tedy standart pod kterou je jedna ,,záklapka,, držící displej.
Teď co mě zajmaá, občas to krásně otevřu jen lehce zaberu za pojistku do prava vyklapne to a můžu otevřít displej.Ale občas se stává a když mám smůlu stává se to častěji že ta psouvná pojistka moc tlačit do strany nejde,jde jen ajkoby ztěžka.Jak pak na to?
Je to triviální ale mě by zajmalo ajk to dělají jiní uživatelé i když se jedná o píčov.nu.
Kamárad na to víkou lehčeji přitlačil a pak teprve sahal na posuvnou pojistku a sunul ji.Což je dobrý způsob,jenže pak se mu ěnjak pojistka poděla.. a ještě se mu časem nějak uděllay obtisky a vmáčkliny do displeje.
Takže dík za info,jen chi aby jezdila pěkně akorát zlehka a plynule.
Díky az odpovězení a takovou ptákovinu.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

co to vyresit tim ze to rozeberes a namazes?(olej je naprd,lepsi je neco tuhyho)..takhle sem to resil u HPcka a pomohlo to,hodne stesti :)
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Zajmavá a logická řada.Ale nejsme si jist tam to mazat aby mě to někam nezateklo i když to bude tušší en tolik tekuté tak stejně,brr..
Popravdě už je po záruce byla krátká,byl to repas.
Ale moc se mě v něm nechce hrabat ale buď to je opotřebováná ta pojistka psouvná a nebo něco dělám blbě.Ale zdá se mě v poho drží pevně kde má vypadá výborně tak nevím.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

to tuzsi sem myslel jako ne olej,to moc tece,treba nejaky ztuzeny tuk to tam chvili vydrzi neboj se ze by to nekam teklo(nesmis toho tam taky tolik nakydat) a kdyz to nekam zatece tak cemu to vadi? dyt to je nevodivy?neboj se do toho vlizt 8) ,kdyz nic neulomis a pak to slozis zpatky tak to je v poho a nic se ti nemuze stat...jinak se nicemu poradnymu nenaucis aspon uvidis jak to je udelany vevnitr
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“