jak rozjet hitachi 160 GB SATAII

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Andretti
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jak rozjet hitachi 160 GB SATAII

Příspěvek od Andretti »

V Biosu je zaply, i ho najde Bios, ve windowsech ho vidí i via raid tool, ale v tento počítač ho nevidím. Je tam jenom můj starý Pata. Mám dojem že není naformátovaný. Existuje nějaký program, který by ho naformátoval nebo existuje jiná možnost jak ho rozjet?
Motherboard: Soltek KT600-R, Procesor: AMD Barton 2600+, Pamět: 2*512 MB RAM, Grafická karta: Club ATI Radeon 9600 Pro, HDD: WD 800JB 80GB 8 MB cache, SATA disk Hitachi 160 MB, Mechaniky: Teac DV-516D a DV-W516GB, Monitor: AOC 9K+, Reproduktory: Genius 5.1 SW value
mirkee
Začátečník
Začátečník

Re: jak rozjet hitachi 160 GB SATAII

Příspěvek od mirkee »

Andretti píše:V Biosu je zaply, i ho najde Bios, ve windowsech ho vidí i via raid tool, ale v tento počítač ho nevidím. Je tam jenom můj starý Pata. Mám dojem že není naformátovaný. Existuje nějaký program, který by ho naformátoval nebo existuje jiná možnost jak ho rozjet?
zozen si napr. PowerQuest PartitionMagic
kvoco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kvoco »

Nemas vytvorenu particiu na tom disku tak windows ho nepozna
Daj: Pravim tlacidlom na, My Computer-Manage-Disk management
a tam by si ho mal vidiet, daj vytvorit novy odiel a formatni.
AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
Andretti
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andretti »

děkuji moc, už to běží jak na drátkách
Motherboard: Soltek KT600-R, Procesor: AMD Barton 2600+, Pamět: 2*512 MB RAM, Grafická karta: Club ATI Radeon 9600 Pro, HDD: WD 800JB 80GB 8 MB cache, SATA disk Hitachi 160 MB, Mechaniky: Teac DV-516D a DV-W516GB, Monitor: AOC 9K+, Reproduktory: Genius 5.1 SW value
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“