PRINCE OF PERSIA 2: WAR.WITHIN

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Xander
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xander »

bomba gameska.... uz se tesim na prince 3ku...
www.princeofpersiagame.com
to teprve bude narezzzz
btw, vzhledem k tomu ze teprve nedavno byl upgrade grafiky( zlata mx420ka, jau! nemlatte me :-D ) tak si hru dopravam az ted. mnam je to kousek..
exHackintosh, nyní Win11 | 13700K | TUF Gaming B760M Plus Wifi D4 | TUF Gaming LC II 360 | 64Gb DDR4 @3200/16 | MSI 5070Ti Gaming Trio 16Gb | System SSD EVO 970 | Cache SSD 980 | Data SSD SN850X + 2x 4Tb HDD | BenQ EX2780Q 1440p 144Hz ICC calibrated + woofer | G400s se spínači HUANO brown silent + Lemokey P1 Pro(Wingtree LichiCX Silent Yogurt Linear) + Arctis Nova 5 + 5D Classic + R6ii + M57D30
Jacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacko »

Tak na tu trojku sa tesim aj, len uz aby ju vydali, som zvedavy na nove kusky co dokaze Princ :-D
MSI K9N SLI Platinum AM2 - nForce 570SLI, AMD A64 X2 6000+, chladič Noctua NH-U12F, DDR2 Kingston 2x1GB/800MHz CL5 Dual Channel, Sapphire ATI Radeon X1950GT 512MB DDR3 + Arctic-Cooling Accelero S1, HDD 2xHitachi S-ATAII/300 320GB 7200ot. 16MB cache, LG GSA-H54LRBB Light Scribe, LG GSA-H55NRBB SecurDisc, Skříň Thermaltake VA9000BWSD Kandalf, Zdroj Corsair HX520 520W, LCD panel LG 20" LCD L204WT , Klávesnice s myší Logitech Cordless Desktop S510, Repro - Logitech Z-3 2.1 , Přídavné ventilátory 4xScythe (Blue LED 12cm) - 17dB
Druhé PC v rekonstrukci
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No já jsem taky zvedavej, co novýho Prince naučí, ale mohli by ho nechat časteji "sejvovat" jinak to u me opet nepřežije klávesnice, na gamepadu nehraju :)

Záver ve Within byl fakt drsnej, dalo mi to brutalne zabrat.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Sentenced píše:No já jsem taky zvedavej, co novýho Prince naučí, ale mohli by ho nechat časteji "sejvovat" jinak to u me opet nepřežije klávesnice, na gamepadu nehraju :)

Jak dlouho ti trvalo než jsi to dohrál ? Mám to taky doma, ale jestli to je na pár hodin tak to ani instalovat nebudu ...

EDIT : Myslím jako čistej herní čas :)
Goldnoob team proud member!
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Sorry, ale to neodhadnu ...

Jak jsem psal - já jsem vetsinou zvyklej dohravat hry za vikend maximalne trochu víc, tahle hra byla nainstalovaná temer mesíc, což je u me nevídaná vec :) Pokud pojedes ferove (bez nejakych trainerů) a nebude ti vadit opakovat nekterou pasáž 5x a víc, tak tahle hra opravdu vydrží... I kdyz kamoš co ji hral na gamepadu si na obtížnost tolik jako já nestěžoval.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Xander
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xander »

Sentenced píše:No já jsem taky zvedavej, co novýho Prince naučí, ale mohli by ho nechat časteji "sejvovat" jinak to u me opet nepřežije klávesnice, na gamepadu nehraju :)

juknete na videa. budete naprosto cubrnet 8-) ... princ se pusti do vetsich vysek, bude naprosto vyuzivat okolniho prostredi...budete si vychutnavat akrobaticke kousky pri kterych se zveda adrenalin ... boj bude uzpusoben i tomu, ze bude mozno bojovat proti vice nepratel najednou ... bude tam i boj na konim sprezeni, kde pojedete na povozu uzkyma ulicema, budou na vas skakat nepratele a vy je budete shazovat, take budete vykolejovat ostatni nepratelsky sprezeni ... proste novinek, se kterejma se rozthl pytel :P

btw docetl sem se, ze zly jazykove nejsou spokojeni s dubingem a hudbou, ktery by mely byt puvodni z warriora a mozna ho pry vymeni, nevim co je na tom pravdy, ale reknu vam, ze me se moc libil jak dubing, tak jsem i s radosti poslouchat ten heavy-metalovy balzam na usi :lol:
exHackintosh, nyní Win11 | 13700K | TUF Gaming B760M Plus Wifi D4 | TUF Gaming LC II 360 | 64Gb DDR4 @3200/16 | MSI 5070Ti Gaming Trio 16Gb | System SSD EVO 970 | Cache SSD 980 | Data SSD SN850X + 2x 4Tb HDD | BenQ EX2780Q 1440p 144Hz ICC calibrated + woofer | G400s se spínači HUANO brown silent + Lemokey P1 Pro(Wingtree LichiCX Silent Yogurt Linear) + Arctis Nova 5 + 5D Classic + R6ii + M57D30
bali
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bali »

bali píše:Kua, tak se mi ta hra líbila a teď z ní už magořim a mám nervy v kýblu :evil: , už dva dny se totiž pokoušim zabít Empress of Time :evil: , je to mrcha na druhou :x .
A teď mě už nezdržujte jdu to zkusit znova :wink:
Tak jsem to po dlouhý době nainstalil znova a ten souboj dal na první pokus :oops: . Teď se s ní ale biju znova na nějaký plošině a zase jí nemůžu dát :evil: . Asi tu hru budu muset zase smáznout a po půl roce nainstalit znovu :lol: . Nebo na tu mrchu Kaileenu máte nějakej fígl?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Mno, tak jsem to taky rozjel a vydrželo to u mě asi dva víkendy a už jsem se s tím rozloučil (jednička u mě vydržela asi patnáct minut, takže docela pokrok :) ).
Předně: opravdu mě nebaví každou chvíli umírat. Nelze kdekoli savovat, a je naprosto frustrující, když člověk tu samou pasáž jede už podesáté a těsně přes savem se opět zabije (někam spadne). Hra se tím strašně kouskuje a vytrácí se hratelnost. Frustrace ze hry v mém případě daleko přebíjí herní zážitek, který je navíc velice diskutabilní. V podstatě jde jen o líbivou hopsačku s nějakým tim hack&slash a kombama. Někomu to stačí, někdo je s tím spokojenej, ale můj případ to rozhodně není. Hudba taková nijaká. Příběh nápodobně. Hře chybí takové to vnitřní kouzlo, které hráče nutí hrát a dohrát hru až do cíle (ledaže jde o hráče, kteří dohrávají ze zásady všechny hry, co rezehrají :roll: ).

I kdybych si odmyslel tu občas šílenou frustraci a záhul mé klávesnici a prstům (včetně myši - clickfest), tak hra je dle mého názoru opravdu dost nudná a stereotypní.

+ vyznačuje se i špatnou kamerou. V tomto směru se konverze z konzolí opět nepovedla...
show must go on..
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

shadow píše:Mno, tak jsem to taky rozjel a vydrželo to u mě asi dva víkendy a už jsem se s tím rozloučil (jednička u mě vydržela asi patnáct minut, takže docela pokrok :))
ja to hral asi 2h a jednicku 5minut
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Celkem dobra hra, ale zda se mi ze oproti sands of time je to o hodne tezsi...
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

no ja jsem to dohral do konce a musim rict ze poslednich par hodin jsem uz byl na sra.ky, debilni kamera, hlabni protivnici az moc silni, nemoznost save, strasny bludiste, nekolikrat jsem jel tou samou cestou a uz me to sralo, ale jinak to slo, oproti jednicce je to lepsi ale jedine v boji (komba), nikoliv v hratelnosti

//jo jeste bych zapomel, celou hru jsem se tesil na ty dve mece, ktere jsou na obrazcich, ale prdlajc nic takovyho se nekonalo :x
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Allatutti píše://jo jeste bych zapomel, celou hru jsem se tesil na ty dve mece, ktere jsou na obrazcich, ale prdlajc nic takovyho se nekonalo :x
Jake 2 mece mas na mysli? Jako ze budes mit v kazde ruce mec?
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

Ta Kaiena (nebo jak se vlastně jmenuje) mi přišla z celé hry nejhorší na zabití. U mě to byl jediný oříšek (než jsem přišel, jak na ni). Ale jinak je ta hra velmi zajímavá a líbivá. Rád vzpomínám na hraní obou dílů, bo i Sands of time mělo kouzlo a nějaký chyby v kameře a ovládání se musí odpustit. Je to přece jenom pokrok od 2D prince. :_))
Jsem zvědav na trojku. Jdu se mrknout na video.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

No...nevim proč, ale Sands of time mě chytly a nepustily, dokud jsem je nedohrál, takže jsem si koupil i Warrior within, ale hle - hraju asi dvě hoďky a zjišťuju, že mě to vůbec nechytá :( ...no nic - až nebudu mít co hrát ( teď smažim Morrowind ), tak snad to i dohraju...
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

Jasper píše:Celkem dobra hra, ale zda se mi ze oproti sands of time je to o hodne tezsi...
me na tom stvali pohledy,atd. takze jsem to nehral...
Hrma
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hrma »

Na různý divný pohledy kamer ve hrách (např.GTA SA) jsem si zvyknul, ale na tuhle šílenost nemám nervy.
Navíc nechápu jak si můžete pamatovat nějaký zběsilý kombinace několika kláves pro tolik různejch úderů. Já jsem skončil vždycky u zběsilýho mačkání několika kláves najednou, v kalužích krve a vytočenej .
Už jsem to třikrát nainstaloval, zkusil hrát a zase vymazal - nějak mě ta hra víc sere než aby mě zaujala.
CPU Athlon 64 3200 (s939), MB MSI K8N SLI Platinum, VGA Leadtek 6600 GT, RAM 1024 MB DDR 400 Geil ultra, HDD Hitachi Deskstar - 160GB, FSC P19-2 19" LCD, LG GSA-4160B
mirafelda
Nováček
Nováček

Příspěvek od mirafelda »

Zdar lidi, zrovna jsem nainstaloval prince 2, ale mám problémy se zvukem, stalo se někomu, že mu nejel zvuk na integrované zvukovce? Zvuk je pouze u animaček a při hlášce game over, jinak neslyším nic. PLEAS HELP :x
CPU:AMD Athlon X2 4200 2200@2600MHz , Chladič:Arctic cooling Freezer 64, MB:ASUS m2R32 MVP, GPU:ASUS 1900XTX, RAM: 4x1GB Kingston , HDD: Seagate Barracuda 160GB SATA, WD CAVIAR 640GB Black, Zdoj: Fortron 450W, Mechaniky: DVD RW LG GSA H20N
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

SUPER HRA UVIDÍME JAKA BUDE 3 :) :) :)
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
sodom
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sodom »

No me to pripadlo docela pekne vyvedeny / infantilni, ale DeusEx je DeusEx :roll:
dum spiro, spero
Andre3D
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Andre3D »

Fakt super hra po dlouhé době. Už jsem ji dohrál potřetí na naposled na střední obtížnost a čistý hrací čas cca 18h. Ta kamera je opravdu horší a někdy je chaos v ovládání ale jinak super. Trojku si určitě nenechám ujít :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“