Problém s onboard SB Live 24-bit

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Tutajz
Nováček
Nováček

Problém s onboard SB Live 24-bit

Příspěvek od Tutajz »

Mám desku MSI K8N Diamond http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30491 kde je integrovaná zvukovka SB Live 24-bit. Nepožaduju po ní žádný závratný výkon, ale chci aby fungovala korektně. Do dneška se mi nepodařilo rozchodit subwoofer. Mám Genius 5.1 HT. Chodí všech 5 repro, sub nic. V testu "noise" normálně funguje i sub. Jedině kdy se tváří funkčně je v PowerDVD kde mám nastaveno zvuk. výstup SPDIF. Ovšem bedny mám zapojeny normálně pomocí tří jacků a společně do vstupu AC-3. KX ovladače se mi nepodařilo nainstalovat. Na jejich stránkách dokonce píšou, že Live 24 nepodporujou a podporovat nebudou. Dle příspěvků v tomto fóru jsem nabyl jiné přesvědčení.. Takže přivítám každou radu. Nemám se už čeho chytit. Díky
Pan_Jan_83
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pan_Jan_83 »

Jestli to cheš na přehravani mp3 atd. Tak ti sub hrát nebude.
Když ti nejdou kx (škoda)
Tak to vyřeš trochu zednickým stylem to je kup si za 22Kc v každe lepší elektře 1x3,5samec 2x,3,5 samice a pak zapojiš 2vstupy do jednoho anebo koupiš to sme 2x a vlastně ti všechny 3 jacky pujdou z jedoho zdroje tj.Frot speaker a bude ti hrát všechno
:wink:

Kdysi jsem měl taky 5+1 a nikdy víc.Maximálně 2xstereo (quadro) ale se stejnými repro.Nebo si kup 2 solidní sloupy a sedni si mezi ně
a zvuk bude možná prostorovější než si čekal. 8)
A64-winch_939 Dfi Lp-u-D_Fsb 300_2x256_Adata 600mhz_sata t7k250_gainward 66gt_FS-p19-2_
Maya 44+Audigy 1_400Watx_2x200W sloupy_
2x gramo Numark_Mix Behringer dfx 700
Xp Sp2
romanh
Nováček
Nováček

Příspěvek od romanh »

Ja som prepojil ac3 a cd a hudbu pocuvam cez CD vystup.
PC
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“