Jak dostat do reproduktorů stereo

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Evolution
Nováček
Nováček

Jak dostat do reproduktorů stereo

Příspěvek od Evolution »

Zdravím Vás, mám dotaz:
Uvažuji o koupi zesilovače s reprobednami. Do nich bych chtěl přivést stereo zvuk z televizního signálu. Je tu ale problém:
1. žádný audio výstup z televize nemám,
2. anténu mám zapojenu do videa, které je monofonní.
Neexistuje nějaké zařízení (jako tuner nebo tak nějak), které by mělo na jednom konci anténní vstup a na druhém výstup audio (popř. video)?
Díky.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

nejjednodussi asi bude poridit si stereo televizi s vystupem (IMHO to jde vytahnout pres SCART)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Evolution
Nováček
Nováček

Příspěvek od Evolution »

No televize je stereofónní. ale bez jakéhokoliv výstupu. Takže jediné zařízení, které má TV tuner a výstup je to video, které je monofónní. Neexistuje tedy nějaký samostatný analogový TV tuner? Jak se například dá sledovat televize na plazmové obrazovce bez vlastního tuneru?
JendaLinda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JendaLinda »

To ta televize nemá SCART? :shock: Televize bez SCARTu se IMHO přestaly vyrábět už po revoluci.
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
Evolution
Nováček
Nováček

Příspěvek od Evolution »

No samozřejmě že má. Ale jak už jsem psal, z videa SCART nemám (jen anténní výstup a cinch audio (mono) a video). Ten SCART jsem využil pro DVD přehrávač. Tel ale zase nemá tuner.
Evolution
Nováček
Nováček

Příspěvek od Evolution »

Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“