12V Trafo ---> Canton litinové aktivni bedýnky

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

12V Trafo ---> Canton litinové aktivni bedýnky

Příspěvek od spirit64 »

Můj audiofilní brácha zrušil muj super projekt, a navrhl, že bybylo lepší, kdyby mi věnoval litinové dvoupásmové menší reproboxíky canton, ty bych si připevnil na stěnu, ale problém je v tom, že jsou prý do auta, (nechápu proč box do auta), sice jsou aktivní :up: ale jsou napájeny 12 V z baterie. Mě to hned připadlo jako blbost, asi se to tu řešilo, že trafo nemůže poskytovat tolik Ampér aby něco takového rozchodilo, <a co svářečkové trafo ? :D> no a tudíž je to blbost, jedině že bych ty boxy kuchl, a pokud by to nebylo tak složitý, použil bych popř trafo svoje, a oddělal bych to auto trafo co tam je, ale to se mi moc nechce hrotit, protože nevím jak přesně jsou ty bedýnky stavěny . . .

Jde někde sehnat takové trafo ? :oops:
JendaLinda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JendaLinda »

Jaký proud potřebuješ na těch 12V?
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

spinany zdroj ti da hodne amper,ale u zesiku muze bejt zase problem s odrusenim... zdroj z pc pouzivam k nabijecce pohonych akku a v pohode dodava ve spickach to co si nabijecka vezme (udajne az 17A,ale to mi na 12V trosku vrta hlavou, kdzy je to jenom 200W pc zdroj:) )
bum.no1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bum.no1 »

se spotřebou si starosti nedělej, pochybuji že to bude žrát dest A sežeň si někde AT zdroj do PC a napíchni to na něj, je to spínaný a velmi dobře odrušený zdroj a kdybys nevěděl/neměl multimetr tak na žlutém vodičí ze zdroje je 12V+ a černý je -
AMD 3000+ 892 MBram 410Mhz MB MSI K2N2 ULTRA 2
NV6600GT 580@1130 22"monitor :-)
SB audigy 2X50Wrepro 3 pásma + zes. TECHNICS
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“