Projekt:DigitalDooM´s SlaYeR (2.0) : 60% done! :)
Moderátor: L4mka
- LuckeR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je to fakt pekne ... este uvidime ake budu finalove upravy ale zaial je to moc pekne

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=40402 - toto pouzivam
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 48#6919648 - na tomto sa zacina pracovat
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 48#6919648 - na tomto sa zacina pracovat
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak Dnešní pokrok:
Už je dovyřezáno (doufám) zítra jen doupevňuji a dobrousim a odpoledne natřu základovkou
dneska jsem přidal ty poslední velký kusy:

jo když jsem dovyrobil tu přední plastiku tak jsem přišel na to že jsem vyrobil zajíčka

tak co tomu říkáte ?! představete si to ve světle stříbrnym ... akorát se přeymýšlím zda tam mám nechat toho obrácenýho zajíčka nebo ne zase to nechci přeoplácat
PS: naštěstí to vypadá líp v realu než na FOTO
předtavte si že lepší ty fota bejt nemůžou
informoval jsem se u majitele a ten mi řekl že ten foťák je prostě takovej (3.0Mpx postarší Cannon) takže sem si oddychl že to nejsem já ten levej co neumí fotit 
Už je dovyřezáno (doufám) zítra jen doupevňuji a dobrousim a odpoledne natřu základovkou
dneska jsem přidal ty poslední velký kusy:

jo když jsem dovyrobil tu přední plastiku tak jsem přišel na to že jsem vyrobil zajíčka

tak co tomu říkáte ?! představete si to ve světle stříbrnym ... akorát se přeymýšlím zda tam mám nechat toho obrácenýho zajíčka nebo ne zase to nechci přeoplácat
PS: naštěstí to vypadá líp v realu než na FOTO
- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to jo dnes sem si udělal větší kousek dřav na tu stříbrnou a je to ... no parádní=WiSh= píše:jako fakt neskutecnej mod, zvlast na cesky pomery. Final bude vypadat urcite jeste lepe, ale zda bych si pod stul / vedle stolu dal zrovna tohle to teda nevim.![]()
Kazdopadne dobra prace, to teda kazdopadne, kazdopadne, to teda kazdopadne
pod stůl ?
- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
černá-sametová case ... veškeré dřevo leskle stříbrné podsvícenní bude ralizováno 2x30cm bílou katodou a 1x10cm bílou katodou tak že ta malá katoda bude částečně osvětlovat spodní část předku=WiSh= píše:..puvodne jsem chtel napsat do dubove truhly, co mame na chalupe v komoreDigitaldoom píše: pod stůl ?! to budu dělat že sem neviděl
![]()
![]()
![]()
Ne vazne, tesim se na final, takze stribne parozi a zelene podsviceni, nebo jak to bude ve finalu...?
BTW: paroží
- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jasne parozi... co to teda je ??? vypada to dobre, ale co to je ?:lol:Digitaldoom píše:....
BTW: paroží![]()
Jinak uznavam, ze kombinace cerna - stribrna - bila se k sobe hodi, urcite to bude ladit ale preci jen "Hell" je barevne jinde, ne ?
Ale vypada to ze Ty mas uz stejne jasnou predstavu, takze mne nezbyva nez Ti (Vam vsem) na Invexu drzet palce...
ja se tam letos asi zas nedostanu...
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
je to dřevěná plastika ty paroží=WiSh= píše:
jasne parozi... co to teda je ??? vypada to dobre, ale co to je ?:lol:
Jinak uznavam, ze kombinace cerna - stribrna - bila se k sobe hodi, urcite to bude ladit ale preci jen "Hell" je barevne jinde, ne ?
Ale vypada to ze Ty mas uz stejne jasnou predstavu, takze mne nezbyva nez Ti (Vam vsem) na Invexu drzet palce...
ja se tam letos asi zas nedostanu...
no tohle je taky mod s názvem SlaYeR ten červený být nemusí
představu mít musim
- mOOder
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
!
ty voe tak to je dost kruty ! fakt moc pekne to tu jeste nebylo .
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
- Mirkana
- Začátečník

-
- kuavik
- Mírně pokročilý

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak dnes jsem se dal do posledního nástřiku (včera jsem natírál základovkou (to byla fuška
) ) a dnes jsem vzal ty stříbrný spreye a tohle je výsledek ... na světle to vypadá fak rulezně

tady jsem nafotil (pokusil se) jak jsem už totálně vyřezal a upravil kostru (z původní už skoro nic nezůstalo vyřezal jsem uchycení diskůa mechanik a uřezal přední plech tak abych to zarovnal ...

pro porovnání: http://www.eurocase.cz/Pictures/Product ... ternal.gif
a tady je oplátování:
na přední masku se teď pokouším o gravír (můj první v životě) tak ne že se budete smát !
foto nahodim až to bude vypadat k něčemu 

tady jsem nafotil (pokusil se) jak jsem už totálně vyřezal a upravil kostru (z původní už skoro nic nezůstalo vyřezal jsem uchycení diskůa mechanik a uřezal přední plech tak abych to zarovnal ...

pro porovnání: http://www.eurocase.cz/Pictures/Product ... ternal.gif
a tady je oplátování:

na přední masku se teď pokouším o gravír (můj první v životě) tak ne že se budete smát !
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- cardman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- koza
- Začátečník

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jooo to nefimcardman píše:Ty máš jenom ten velkej nástavec co?
joo drží skvěle je rychle suchá a nemaže! uděla jsem druhou vrstvu a někde je to uplně dokonalýbude ta barva na tom dřevě držet??? jinak to vypadá dobře... sem zvědavej jak to bude vypadat na case...
jo myslim že na case to bude vypadat ... mňam
- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nooo..uznavam, ze jsem necekal, ze to dopadne takto dobre. To "parozi" vypada fakt pekne stribrne... Kdysi jsem s tim taky experimentoval, ale tahovehlo lesku jsem nedosahnul... bez laku uz bubec ne. Nafot tu barvu, at vim, cim jsi to strikal.
Gravir neni spatny, ale mohlo to dopadnou trosku lepe
..nic ve zlem, ja jsem na graviry zatizeny 
Gravir neni spatny, ale mohlo to dopadnou trosku lepe
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj místy je to až příliš dokonalý=WiSh= píše:Nooo..uznavam, ze jsem necekal, ze to dopadne takto dobre. To "parozi" vypada fakt pekne stribrne... Kdysi jsem s tim taky experimentoval, ale tahovehlo lesku jsem nedosahnul... bez laku uz bubec ne. Nafot tu barvu, at vim, cim jsi to strikal.
Gravir neni spatny, ale mohlo to dopadnou trosku lepe..nic ve zlem, ja jsem na graviry zatizeny
BTW: tu barvu ti vyfotim ale je to ta normální dekorační stříbrná co ji koupíš v každym maxu
ten gravír ještě zlepšim ale je to muj první tak dokonalej být nemůže
Zitra to dávám všechno dohromady + dodělávka takže večer budu mít 100%complete a ready na Invex